17. oktober 2019
Kirsti Thygesen (til højre), som her ses med Silke Østfeldt, er hyldet som Årets varehuschef blandt de selvstændige Kvickly-huse. Foto: Thomas Rye
Kirsti Thygesen (til højre), som her ses med Silke Østfeldt, er hyldet som Årets varehuschef blandt de selvstændige Kvickly-huse. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hæder til varehuschefen i Kvickly

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hæder til varehuschefen i Kvickly
Kalundborg - 06. december 2018 kl. 10:28
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På sit årlige seminar, som stadig er i gang i dag, har Kvickly udpeget Årets Varehuschef i hver af kædens distrikter og blandt de selvstændige brugsforeninger.

Vinderne er: Varehuschef Kirsti Thygesen, Kvickly Kalundborg, er valgt blandt de selvstændige Kvickly-huse. Varehuschef Anders Kristensen, Kvickly Brande. Varehuschef Tommy Vestergaard, Kvickly Vestbyen (Aalborg). Varehuschef Per Kristiansen, Kvickly Nykøbing Falster. Varehuscheferne Lars Kure og Brian Karlsen, Kvickly Nexø og Kvickly Rønne.

Årets varehuschefer belønnes med gavekort til personlig forkælelse.

- Fælles for Årets Varehuschefer er, at de har en meget høj standard i deres butikker, at de er dygtige ledere der går foran og inspirerer medarbejderne, at de skaber stærke resultater og har en flot udvikling, siger kædedirektør Allan Kristoffersen, Kvickly.

Som Årets Varehus blev Kvickly Holte kåret, og varehuset Frugt og Grønt vandt prisen fra Landbrug & Fødevarer.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk