29. oktober 2020
Birkegårdens Haver er klar til en uge med gys og gru, og er pyntet op med hekse og genfærd. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Birkegårdens Haver er klar til en uge med gys og gru, og er pyntet op med hekse og genfærd. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gys og gru i Birkegårdens Haver

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gys og gru i Birkegårdens Haver
Kalundborg - 12. oktober 2020 kl. 18:18
Af Thomas Rye

Igen i år er efterårsferie lig med (u)hygge og fantastiske eventyr i Birkegårdens Haver, hvor man i år har haft ekstra travlt med at forberede til ugen.

- Vi har ligget vandret de sidste tre uger. Hver dag stod vi op klokken syv om morgenen og arbejdede uafbrudt til vi gik i seng. Det er først nu jeg har tid til at nyde, hvor flotte haverne er blevet, siger indehaver Merry Sørensen.

Haverne er i år udsmykket med omkring 175 figurer med græskar heriblandt adskillige nye hekse, uhyrer og genfærd, hvoraf mange er designet af kunstneren Mette Brodersen.

- Det har været fantastisk at se, hvad hun har kunnet få ud af de ting, som hun har fundet rundt om i vores gemmer, siger Merry Sørensen.

På trods af den sene årstid, så blomstrer Birkegårdens Haver endnu. Rundt om i haverne finder man masser af farvestrålende blomster.

- Flere af dem har været oppe på at blomstre tre gange i år. Det er helt fantastisk, men nu tror jeg dog, at vi synger på sidste vers. Når den første frost rammer, så falder blomsterne, så hvis man vil nå at se dem, så skal man skynde sig, siger Merry Sørensen.

Mange har allerede fuldt hendes opfordring. I løbet af efterårsferiens første weekend fik haverne besøg af over 700 gæster, og mandagen så om formiddagen også ud til at blive velbesøgt.

Birkegårdens Haver holder åbent hele efterårsferien til og med søndag, og traditionen tro holdes der »monsterburgeraften« lørdag den 17.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk