15. juli 2019
Der var fuldt hus i Gørlev Hallen lørdag eftermiddag da Vinde Helsinge Gymnastik og Ungdomsforening holdt sin årlige gymnastikopvisning. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Der var fuldt hus i Gørlev Hallen lørdag eftermiddag da Vinde Helsinge Gymnastik og Ungdomsforening holdt sin årlige gymnastikopvisning. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnaster fyldte Gørlev Hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnaster fyldte Gørlev Hallen
Kalundborg - 09. marts 2019 kl. 18:41
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gymnasterne både sprang, løb og dansede i Gørlev Hallen lørdag eftermiddag, da Vinde Helsinge Gymnastik- og Ungdomsforening holdt sin årlige gymnastikopvisning.

Der var stort set fuldt hus i hallen, og publikum var flittige til at belønne gymnasternes anstrengelser med taktfaste klapsalver.

- Gørlev Idrætsefterskole kommer med cirka 150 elever, vi har omkring 100 gymnaster som skal deltage i opvisningen, og dertil kommer der yderligere omkring en 50 stykker fra forskellige gæstehold. Vi har nok godt 300 som skal deltage i opvisningen, og dertil regner vi med omkring det samme antal tilskuere i løbet af dagen, fortalte formand for Vinde Helsinge Gymnastik- og Ungdomsforening Mads Nielsen.

- Der er tradition for, at vi hvert år holder gymnastikopvisning den anden lørdag i marts. Det er en gammel tradition, som vores medlemmer ser meget frem til, fortæller Mads Nielsen.

- Gymnastikopvisningen er vores officielle sæsonafslutning. Vi har et par hold som fortsætter måneden ud, men ellers så er sæsonen forbi lørdag. Vi begynder igen i midten af september, fortsætter han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk