14. juli 2020
- Virkeligheden føles lidt underlig i dag. Men det er helt klart bedre at afslutte skoleåret på denne måde end bare at sidde hver for sig derhjemme, sagde 2. g?eren Kaya Wells. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

- Virkeligheden føles lidt underlig i dag. Men det er helt klart bedre at afslutte skoleåret på denne måde end bare at sidde hver for sig derhjemme, sagde 2. g?eren Kaya Wells. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gymnasie- gensyn med glæde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gymnasie- gensyn med glæde
Kalundborg - 27. maj 2020 kl. 10:14
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg: Efter mange uger med digital fjernundervisning er der nu kommet så godt styr på coronasituationen herhjemme, at også 1. og 2. g'erne kan vende tilbage i skole og få undervisning næsten som normalt.

Onsdag morgen stod rektor Peter Abildgaard klar til at tage hjerteligt imod 2. g'erne ved den gamle hovedindgang ud til J. Hagemann-Petersens Allé. Det gjaldt både afgangseleverne og 2. g'erne, men det var kun sidstnævnte gruppe, der skulle have en orientering om corona-reglerne, der gælder på skolen, som nu er blevet ensrettet: Man skal følge de gule, grønne og røde pile, og så skal man sidde på samme plads hele dagen. Og både vaske og afspritte hænderne jævnligt, lød det blandt andet.

- Men ellers, velkommen tilbage til virkeligheden, råbte rektoren til en større gruppe glade 2. g'ere.

Underlig virkelighed
En af 2. g'erne, Kaya Wells fra Kalundborg, fortalte til Nordvestnyt, at hun syntes, virkeligheden var lidt underlig denne onsdag morgen:

- Vi har jo ikke været sammen siden onsdag den 11. marts. Men det er helt klart bedre at afslutte skoleåret på denne måde end bare at sidde hver for sig derhjemme.

Det genåbnede Kalundborg Gymnasium havde indtil i morges cirka 250 elever på skolen, i dag mødte yderligere cirka 200 2. g'ere, og i morgen møder omkring 200 1. g'ere også ind på skolen.

- Indtil nu er det gået supergodt med at overholde corona-reglerne, og sådan skal det fortsætte, oplyste rektoren.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk