24. januar 2019
Komikeren Andreas Bo kan nu også opleves som sanger og musiker.
gallery icon

Se billedserie

Komikeren Andreas Bo kan nu også opleves som sanger og musiker.
Foto: Thomas Olsen +45 20471567
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gummiansigtet - nu som sanger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gummiansigtet - nu som sanger
Kalundborg - 14. februar 2018 kl. 15:31
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han er kendt for sit gummiansigt og parodierne på kendisser, blandt andre den skaldede X Factor-dommer Thomas Blachmann og digter-præsten Johannes Møllehave.

Tirsdag den 13. marts kl. 20 går den prisbelønnede, anmelderroste, autodidakte skuespiller og komiker Andreas Bo på scenen i Kino Den Blå Engel i Kalundborg med sit akustiske band for at optræde med sange fra sit debutalbum »Skilleveje« fra 2017.

Musikdrømmen har altid luret hos Andreas Bo - siden de første ungdomsbands, hvor han spillede guitar og skrev teksterne.

- Musik betyder meget for mig. Man kan frigive følelser på en anden måde end i skuespil. Musik frigører glædeshormoner, sagde Andreas Bo, da han gæstede Holbæk & Omegns Musikskole i Gundestrup i Odsherred ved en samtalekoncert sidste år.

På sin 50-års fødselsdag sidste år holdt Andreas Bo premiere på soloshowet »Fifti-Fifti« og udsendte debutalbummet »Skillevej« som singer-songwriter. En samling af egne pop-, rock- og folk-sange, med tekster om håb, forandring og kærlighed.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk