4. august 2021
Jens Thomassen og resten af medlemmerne af Sejerø Golfklub jubler over at de endelig får deres egen golfbane på Sejerø. Foto: Per Christensen
Jens Thomassen og resten af medlemmerne af Sejerø Golfklub jubler over at de endelig får deres egen golfbane på Sejerø. Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grønt lys for ny golfbane på Sejerø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grønt lys for ny golfbane på Sejerø
Kalundborg - 22. januar 2017 kl. 18:35
Af Thomas Rye

Næsten præcis et år efter at Kalundborg Kommune oprindeligt gav Sejerø Golfklub den landzonetilladelse, der skulle give klubben mulighed for at anlægge en golfbane ved Horsekær på Sejerø, er Natur- og Miljøklagenævnet nået frem til en afgørelse. Nævnet stadfæster kommunens oprindelige aftale, og dermed er den sidste forhindring for etableringen af en golfbane på Sejerø ryddet af vejen.

Den planlagte golfbane bliver ikke en traditionel golfbane. Der vil hverken blive foretaget terrænregulering eller etableret bunkers. I stedet skal banen anlægges i det naturlige terræn.

- Nu skal vi i gang med at anlægge faciliteter omkring golfbanen. Vi skal have lavet parkeringsplads og toiletfaciliteter og vi skal indrette vores klubhus, fortæller formand for Sejerø Golfklub Jens Thomassen.

Formanden forventer at banen vil være klar til en officiel indvielse en gang i april.

- Datoen er ikke helt fastlagt, men vi tager banen i brug til foreåret, siger Jens Thomassen.

Golfklubben har nu været uden egen bane i to år, siden den tidligere ejer af banen opsagde aftalen med klubben.

- Vi har mistet to år. Vi har været uden golfbane siden starten af 2015. Heldigvis har loyaliteten og forståelsen blandt vores medlemmer været stor, selvom humøret ind i mellem har været svingende, siger Jens Thomassen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk