4. august 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grønt lys for hårde tacklinger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grønt lys for hårde tacklinger
Kalundborg - 15. juli 2020 kl. 19:17
Af Brian Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kropstacklingerne sidder i næsten i hovedhøjde, når de unge elever på Kalundborg Ungdomsskoles sommerskole tørner sammen i den ugelange camp, hvor man kan spille amerikansk fodbold. Og opvarmningsøvelserne bliver minutiøst terpet igennem, med den 29-årige Jens Toft fra Nordvestsjællands AFC: Warriors som kyndig underviser.

- Jeg synes, at det er fedt. Man kan give dem den oplevelse, som man selv fik, i forhold til succes og det at høre til. Du finder ikke en holdsport, hvor man er mere afhængig af holdet end amerikansk fodbold, forklarer Jens Toft, samtidig med at han retter små skønhedsfejl hos de mindste af deltagerne.

Blandt dem er 10-årige Sif Kofod Møller fra Kalundborg, der for første gang kaster sig ud i den amerikanske sportsgren.

- Vores klasselærer kom rundt med en masse sjove ting, man kan lave i sommerferien. Så jeg meldte mig til sammen med min ven Silas, for vi mente at det kunne være sjovt, forklarer hun i en af drikkepauserne.

- Det er rimelig sjovt. Man får lov til at vælte nogen ned i jorden og arbejde sammen, selv om man ikke kender hinanden så godt, lyder det fra Sif Kofod Møller, der sagtens kan forestille sig at hun melder sig ind i Nordvestsjællands AFC: Warriors efter sommerskolen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk