7. april 2020
Frivillige ved Vor Frue Kirke samler brugt konfirmationstøj ind til grønne eller prisbevidste konfirmander. Tøjet skal sælges ved en opvisning i Kirkeladen den15. marts. Arkivfoto
Frivillige ved Vor Frue Kirke samler brugt konfirmationstøj ind til grønne eller prisbevidste konfirmander. Tøjet skal sælges ved en opvisning i Kirkeladen den15. marts. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grøn Konfirmation ved Vor Frue Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grøn Konfirmation ved Vor Frue Kirke
Kalundborg - 18. februar 2020 kl. 19:12
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis man har brugt konfirmationstøj som ikke længere bliver brugt hængende i klædeskabet, så kan man donerer det til Vor Frue Kirke i Kalundborg, hvor man har sat gang i et nyt grønt konfirmationsprojekt, hvor konfirmander kan genbruge konfirmationstøj.

- Konfirmationstøj er dyrt. Det er en stor økonomisk udfordring for nogen trængte familier. Det tøj vi får samlet ind vil blive solgt til overkommelige priser, så alle skulle have råd til at være med, siger Janni Jensen, der er tovholder på projektet.

- Samtidig er det et alternativ for de konfirmander, som godt kunne tænke sig at holde en mere grøn konfirmation. Det er et opgør med køb og smid væk kulturen, fortsætter hun.

Indtil videre er ideen blevet godt modtaget.

- Vi har fået doneret flere kjoler, fire poser med konfirmationstøj samt butterflies og sko, fortæller Janni Jensen.

Det indsamlede tøj vil blive fremvist og solgt ved en opvisning i Kirkeladen den 15. marts. Derudover vil der også være salg af tøjet fra Kirkeladen den 22. og 29. marts.

- Overskuddet fra tøjsalget vil tilfalde Kalundborg Menighedspleje, mens det tøj der eventuelt vil blive til overs, vil vi donere til lokale genbrugsbutikker, fortæller Janni Jensen.

Hvis man vil donerer tøj til indsamlingen, så kan det afleveres i hos Vor Frue Sogn i Adelgade 19 eller man kan kontakte Janni Jensen på telefon 29 44 32 85.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk