19. april 2019
Vikingerne fra Tissø slår sig midlertidigt ned ved føtex på lørdag. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Vikingerne fra Tissø slår sig midlertidigt ned ved føtex på lørdag. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis slik i føtex - hvis man er heldig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis slik i føtex - hvis man er heldig
Kalundborg - 23. september 2018 kl. 18:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten mellem torsdag og fredag i denne uge er der release på FIFA 19, og det populære fodboldspil er der mange, som ser frem til med spænding.

- Derfor har vi også besluttet at åbne føtex kl. 00:01 og lukker igen kl. 00:30 for at give vores kunder mulighed for at være blandt de første til at få dette spil, fortæller varehuschef Dennis Larsen.

Han har flere initiativer i ærmet i forbindelse med varehusets fødselsdagsfejring, hvilket bl.a. betyder, at man kan få sit fredagsslik helt gratis den 28. september.

- Ja, vores fredagsslik koster altid 5,95 kr. per 100 gram, men man kan faktisk få det uden at betale en krone på fredag, hvis man bare slår en sekser med en terning.

Lørdag den 29. september fortsætter løjerne ved føtex, hvor man fra kl. 12-14 kan møde vikinger fra Tissø Vikingemarked. Her kan man lære at lave runeristninger samt sine egne pandekager på vikingemanér.

- På søndag den 30. september har vi gemt tre gavekort i tre af vores othellolagkager. Hver gavekort er på 250 kr., så det handler bare om at få købt og nydt den rigtige othellolagkage til søndagskaffen, siger Dennis Larsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk