13. august 2020
Crispy Food i Gørlev har købt Ota Solgryn af det amerikanske PepsiCo. Pressefoto
Crispy Food i Gørlev har købt Ota Solgryn af det amerikanske PepsiCo. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gørlev-firma køber Ota-solgryn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gørlev-firma køber Ota-solgryn
Opdateret 09. september 2019 kl. 11:59
Kalundborg - 09. september 2019 kl. 11:43
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 2001 blev Ota Solgryn solgt til det amerikanske firma PepsiCo, men den 2. september i år kom det navnkundige danske morgenmadsbrand atter på danske hænder. Her købte Crispy Food i Gørlev Ota Solgryn af amerikanerne, og det lokale firma ser nu frem til at bygge videre på 120 års succeshistorie.

- Vi har købt Solgryn, fordi det høje positive kendskab til et sundt kvalitetsprodukt tiltaler moderne forbrugere. Det er vanskeligt at finde stærkere danske brands end netop Solgryn, og strategisk passer det perfekt sammen med vores øvrige morgenmadsprodukter, mener Christian Bring, der er CEO for Crispy Food.

Crispy Food har via søsterselskabet Nakskov Mill Foods en særlig forbindelse til OTA Solgryn, for fra 1913 blev OTA Solgryn produceret på netop fabrikken i Nakskov. Dermed kommer Danmarks mest ikoniske brands tilbage, hvor det hele startede.

Selve solgrynene bliver der ikke ændret på. Det vil for eksempel stadig være den samme ristning af havren, der giver den velkendte lidt nøddeagtige smag. Der er heller ikke planer om dramatiske ændringer af pakkerne. Til gengæld er Crispy Food bevidste om, at der hele tiden skal arbejdes med distribution og markedsføring, hvis OTA Solgryn skal nå den moderne forbruger.

- Vi har respekt for historien og genkendeligheden ved Solgryn, men der er selvfølgelig gennem årene sket mange udviklinger af reklamer, pakker, samarbejder osv. Vi skal fortsætte den udvikling, og det glæder vi os meget til, siger Christian Bring.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk