17. januar 2021
I vinterferien har børn fra flere af kommunens skoler øvet sig på tricks og cirkusnumre, der fremføres i morgen kl. 15-17 på ungdomsskolen i Kalundborg.  Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

I vinterferien har børn fra flere af kommunens skoler øvet sig på tricks og cirkusnumre, der fremføres i morgen kl. 15-17 på ungdomsskolen i Kalundborg. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gøgleri, ild og trylleri på ungdomsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gøgleri, ild og trylleri på ungdomsskolen
Kalundborg - 13. februar 2020 kl. 18:18
Af Anna Egeris Karstoft

Vinterferien har stået i gøgleriets tegn på Ungdomsskolen i Kalundborg, hvor 3. og 4. klasse-elever fra flere af kommunens skoler har forsøgt sig som cirkusprinsesser og tryllekunstnere i Cirkus O'Laiskis årligt tilbagevendende vintercirkus.

I morgen kl. 15-17 kulminerer det hele med en forestilling, der byder på både trylleri, ild, glasskår og akrobatik. Og torsdag var de unge travlt beskæftiget med at finpudse de sidste tricks og numre.

En gruppe piger øvede sig i at stå på hænder, imens en dreng kastede en diablo højt op i luften for at gribe den med en snor spændt ud mellem to pinde. Ved siden af blev der jongleret med kejler, og et par højtragende piger vandrede rundt på stylter.

Cirkus O'Laiski træner normalt mandag og onsdag kl. 14-17.30 i deres øvelokaler på ungdomsskolen i Kalundborg og henvender sig til børn og unge fra 3. klasse til og med 15 år. De børn, der har været med i vinterferien er dog, for de flestes vedkommende, med for første gang, fortæller Morten Smidt, der er klubmedarbejder i Kalundborg Kommune og fast tilknyttet Cirkus O'Laiski.

- Det handler også om at introducere de nye 3. klasser for det, vi laver heroppe, siger han og tilføjer, at han har været ude hos kommunens 3. klasser for at reklamere lidt for vinterferieaktiviteten.

Freja Gothart på 11 år fra Årby Skole har været med for første gang.

- Det har været sjovt at lære nogle andre børn at kende og lære at gå på stylter, siger hun.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk