18. marts 2019
Kalundborg Rock?er lægger i år lyd og lys i lokale hænder hos Troels A/S fra Føllenslev. Foto: Per Christensen
Kalundborg Rock?er lægger i år lyd og lys i lokale hænder hos Troels A/S fra Føllenslev. Foto: Per Christensen
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God fart på billetsalget til Kalundborg Rock'er

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God fart på billetsalget til Kalundborg Rock'er
Kalundborg - 10. juli 2018 kl. 12:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Billetsalget til Kalundborg Rock'er 2018 går rigtig godt, fortæller Johnny Elmelund, som er festivalens presseansvarlige.

- På dette tidspunkt ligger vi 10-15 procent foran sidste års billetsalg. Men igen så er det vind og vejr på dagene, som skal afgøre, hvordan økonomien kommer til at se ud, når det hele er ovre.

Johnny Elmelund fortæller også, at folkene bag Kalundborg Rock'er glæder sig helt vildt til at komme i gang, og alle håber, den skønne sommer vil fortsætte til efter Kalundborg Rock'er.

Den presseansvarlige kan desuden fortælle, at lyd og lys i år bliver lagt i lokale hænder.

- Vi har lige fra starten haft den intention, at vi vil bruge så mange lokale kræfter som muligt. Derfor er det også en stor glæde, at vi i år får lov at gøre brug af Troels Køhl, som driver firmaet Troels A/S. Troels A/S - som har base i Føllenslev - har i flere år budt sig til, og nu er tiden inde til, vi tager springet og trygt lader Troels A/S overtage styringen af lyd og lys på den store scene, fortæller Johnny Elmelund.

Som noget nyt på Kalundborg Rock har man i samarbejde med en lokal sponsor lavet den mindre scene, som kommer til at stå modsat stor scene, hvor der i alle pauser vil være musikalsk underholdning begge dage.

- Af boder, som indtager pladsen, kan nævnes Meny, som igen i år har et stort set­up. Meny vil kræse for de mange gæster med mad-oplevelser og vil tage sig godt af de VIP-gæster, som har tilkøbt sig adgang.

Meny har igen i år en kæmpe luksus brunch lørdag morgen fra kl. 9.30, som var et stort tilløbsstykke sidste år, nævner den presseansvarlige.

Af nye på pladsen, kommer blandt andet Tømmeruphallens Cafeteria, som laver en madbod med pizza og andre lette anretninger, og der kommer flere boder til.

Alle navne til Kalundborg Rock'er 2018 er for længst på plads, og programmet for de to festivaldage, fredag den 10. august og lørdag den 11. august, kommer til at se således ud:

Fredag:
15.30 Skinz
17.00 Dressed for Roxette

19.00 Hugo Helmig
21.00 Rasmus Seebach

23.00 ItaloBrothers

Lørdag:
13.00 Michael Falch

15.00 Beatophonics
17.00 Aura
19.00 Scarlet Pleasure

21.00 Guitar Rebels
23.00 Dizzy Mizz Lizzy

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk