23. november 2017
Valdinei Bento Da Silva fra Brasilien foran sin planche, hvor han fortæller, at han har arbejdet i offshorebranchen. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Valdinei Bento Da Silva fra Brasilien foran sin planche, hvor han fortæller, at han har arbejdet i offshorebranchen. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Global åbning af ny ord-festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Global åbning af ny ord-festival
Kalundborg - 13. september 2017 kl. 15:21
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»SKRBL« åbnede onsdag på Sprogcentret på Frederik Andersensvej, hvor små 300 kursister fra hele verden forsøger at blive bedre til det danske sprog. Bag det mundrette navn gemmer sig Kalundborgs nye litteraturfestival. Det var derfor passende, at den begyndte på et sted, der har sproget i højsædet.

De fleste kursister har siden sidste uge arbejdet på en personlig tekst, som blev præsenteret på en række plancher langs gangen, man kommer ind på som det første, når man kommer til SIK - Sprogcentret i Kalundborg, som det officielt hedder.

Mange har haft drømme som tema for teksterne, der udstilles under navnet »Alverdens Stemmer«. Det har fungeret rigtig godt med en opgave, der har adskilt sig lidt fra dem, kursisterne er vant til, vurderer forstander Irene Wiborg, der samtidig er en del af paraplyorganisationen Kulturelt Samråd Kalundborg, der står bag SKRBL.

- Det gode er, at de her har fået lov til at vise følelser, hvilket også er en vigtig del af det at kunne beherske et sprog, siger hun.

Hun opfordrer alle til at komme op og se Alverdens Stemmer, der er tilgængelig i skolens åbningstider (8-16 alle hverdage) under hele festivalen, der varer til lørdag den 23. september.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk