21. juni 2021
Den nye hjemmeplejekontor og sygeplejeklinik i Svebølle skulle være klar til indflytning i efteråret.Tegning: Arkitektfirmaet HS Brunsgaard Laursen
gallery icon

Se billedserie

Den nye hjemmeplejekontor og sygeplejeklinik i Svebølle skulle være klar til indflytning i efteråret.Tegning: Arkitektfirmaet HS Brunsgaard Laursen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glæde over byggeri til hjemmepleje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glæde over byggeri til hjemmepleje
Kalundborg - 08. april 2021 kl. 06:42
Af Eva Lyng Johansen

12,5 millioner kroner er der givet til byggeriet af et nyt samlingssted i Svebølle for de udekørende i hjemmeplejen og sygeplejen.

Ældre- og sundhedsudvalget blev præsenteret for projektet på det seneste møde.

- De er allerede gået i gang med byggeriet. Proejektet ser rigtig fint ud, og det har været efterspurgt i lang tid, siger Peter Jacobsen (DF), formand for ældre- og sundhedsudvalget.

Byggeriet af hjemmeplejekontor samt sygeplejeklinik på Stationsvej i Svebølle sker for at få samlet de udekørende grupper i hjemmeplejen og sygeplejen, som i dag er på Plejecenteret Enggården i Ubby og på Bregninge Plejecenter. Grupperne består af to hjemmeplejegrupper og en sygeplejegruppe.

Byggeriet var oprindeligt sat til ni millioner kroner, men på grund af de stigende priser i byggebrancen på både materialer, håndværkere og entreprenører under coronapandemien, har det været nødvendigt at udvide budgettet med 3,5 millioner kroner.

Bygningen bliver på 600 kvadratmeter, og den kommer til at indeholde grupperum, kontorer, depoter, omklædningsfaciliteter til mænd og kvinder, køkken, sygeplejeklinik og venteværelse. Der skal også opføres en ny parkeringsplads.

Byggeriet forventes færdigt i efteråret og bygningen taget i brug i slutningen af året ifølge Søren Ole Sørensen, direktør for ældre- og sundhedsområdet i Kalundborg Kommune.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk