14. december 2017
Laila Jørgensen bruger som formand for Heradøtrenes Kvindekrisecenter meget tid på frivilligt arbejde. Nu kan hun slappe lidt af og komme på tur med sin mand, Gunnar. Foto: Søren Kloster Sørensen
Laila Jørgensen bruger som formand for Heradøtrenes Kvindekrisecenter meget tid på frivilligt arbejde. Nu kan hun slappe lidt af og komme på tur med sin mand, Gunnar. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glad læser vandt rejsegavekort

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glad læser vandt rejsegavekort
Kalundborg - 13. oktober 2017 kl. 14:31
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De fleste gange kan det betale sig at glæde andre.

Det kan Laila Jørgensen fra Gørlev i hvert fald skrive under på, for hun har netop vundet et rejsegavekort på 2.500 kroner, efter hun gav fem af sine venner muligheden for gratis at prøve Nordvestnyt i tre uger.

Det var derfor også en meget glad vinder, der fredag tog imod avisens udsendte, som kom forbi med gavekortet og en buket blomster i årstidens farver.

- Hvor er det bare dejligt. Vi glæder os til at få en god oplevelse, nu når valget er overstået, siger Laila Jørgensen, hvis mand, Gunnar, er formand for Socialdemokratiets bestyrelse i Kalundborg.

Derfor er der nok at se til op til kommunalvalget 21. november for det pensionerede ægtepar.

Selv har Laila Jørgensen haft et arbejdsliv som pædagog og leder af børnehaven på Røsnæs, og i de sidste aktive år var hun ansat i en lille vuggestue på Lupinvej i Kalundborg.

Samtidig har hun i omkring 25 år engageret sig frivilligt på Heradøtrenes Kvindekrisecenter i Kalundborg, og der er hun i dag formand.

- Jo, så vi har meget frivilligt arbejde at tage os af, og så passer vi også en 10-årig dreng hver anden uge. Samtidig skal jeg også finde tid til gymnastik og vævning, så vi har en travl pensionisttilværelse. Derfor er det også rigtig lækkert at vinde sådan en tur. Det giver os mulighed for at slappe lidt af, siger Laila Jørgensen.

De øvrige fem vindere, som kan afhente en æske chokolade i receptionen hos Sjællandske Medier på Skibbrogade 42B i Kalundborg, er: Poul Erik Jensen - Bryggervænget 3, Kalundborg, Hans Birkedal - Yppenbjerg 9, Jerslev, Lillian og Mads Finn Larsen - Elmevej 2, Kalundborg, Bente og Jens-Arne Jensen - Enghavevej 3, Bjerge Sydstrand og Klaus Perkild - Gniben 4, Sejerø.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk