10. december 2019
Heidi Holme Bjerborg bød velkommen til eftermiddagen og aftenens enorme musikprogram i Havneparken. Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Heidi Holme Bjerborg bød velkommen til eftermiddagen og aftenens enorme musikprogram i Havneparken. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glad chef: - Vi vil ses og høres helt op til månen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glad chef: - Vi vil ses og høres helt op til månen
Kalundborg - 21. juni 2019 kl. 16:24
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Midt i fejringen af institutionens 40 års fødselsdag har Musisk Skole Kalundborg næppe nogensinde stået stærkere end nu. Der blev dømt flot fest i byen i går.

*
Der er flere end 1000 elever i Musisk Skole Kalundborg. 300 af dem optrådte i går, hvor institutionen i den grad prægede byen. Hele dagen i Havneparken, på Pladsen og i Multihuset. Anledning: Musisk Skole fylder 40 år. Festen fortsætter med små koncerter i flere byer i næste uge.

- Vi vil ses og høres helt op til månen! Jeg er vanvittig stolt af det, vi har nået, og det, vi står for med ansatte og undervisere af meget høj standard og med en meget bred og varieret vifte af tilbud. Vi har store ambitioner og dem skal vi udvikle yderligere, sagde en glad leder af skolen, Heidi Holme Bjerborg. Heidi var en af tre officielle taler i Havnaparken mellem de mange forskelligartede koncerter, der også illustrerer kvaliteten i skolens arbejde.

Jesper Boesen, bestyrelsesformand, skuede fremad og betonede, at der er udviklingsfokus på målsætningen om øget samarbejde med kommunens skoler.

- Vi skal søge at favne bredt, for musikskolen er netop for - alle, sagde han.

Også formanden for kulturudvalget, Ole Glahn (R) - i en travl weekend med taler til adskillige sankthansfester - uddelte roser til Musisk Skole Kalundborg for et enormt stort og vigtige arbejde.

Sommerkoncerten i Havneparken i samarbejde med SYMB samlede familier, venner og mange andre interesserede borgere, der fik et flot indblik i og en oplevelse af, hvad eleverne har arbejdet med i løbet af sæsonen. Flot var det: Musikkatapulten og B-Band, Regnbuekoret. Korskolens Børne- og ungdomskor og solosangere, Bente Potato Chip - vi kunne blive ved. Og det gjorde de. Lige indtil kl 21.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk