27. september 2020
Jan Gintberg er i Kalundborg for at lave optagelser til en kommende tv-serie om opfindelser, Den dybe tallerken. Her laver holdet optagelser i Bredgade. Foto: Jakob Erhardt Pedersen
Jan Gintberg er i Kalundborg for at lave optagelser til en kommende tv-serie om opfindelser, Den dybe tallerken. Her laver holdet optagelser i Bredgade. Foto: Jakob Erhardt Pedersen
Foto: Jakob Erhardt Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gintberg optager nyt tv-program i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gintberg optager nyt tv-program i Kalundborg
Kalundborg - 11. august 2020 kl. 11:34
Af Brian Jensen

Komiker-duoen Jan Gintberg og Carsten Eskelund slider i disse dage gaderne i Kalundborg tynde. Parret er i gang med at optage en række tv-programmer, der handler om iderigdom og iværksætteri. Programserien, der strækker sig over fire afsnit, får navnet »Den Dybe Tallerken«.

Gintberg og Eskelund har i løbet af foråret og corona-nedlukningen rejst landet rundt og lavet seks afsnit af »Spritnyt - med Gintberg og Eskelund«, hvor de fra maj til juni rapporterede fra de skæve og kreative ideer, som corona-pandemien førte med sig.

Årsagen til, at komikerparret traver rundt i Kalundborg er, at en kalundborgenser står bag en opfindelse, der har hjulpet folk over hele verden.

- Vi er her fordi Elise Sørensen opfandt stomi-posen til sin søster og dermed har tjent milliarder til alle andre end hende selv, fortæller Carsten Eskelund - inden de to komikere, lydmanden og kameramanden sætter kurs mod frokost i Kordilgade.

Eskelund oplyser, at optagelserne i Kalundborg vil vare et par dage, og at de er på udkig efter andre opfindere eller innovatører i byen.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk