10. juli 2020
Drabet fandt sted her på Mullerupvej i Mullerup søndag den 8. juli. Der er ingen anholdte i sagen. Foto: Søren Kloster Sørensen
Drabet fandt sted her på Mullerupvej i Mullerup søndag den 8. juli. Der er ingen anholdte i sagen. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gerningsmænd stadig på fri fod efter skuddrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gerningsmænd stadig på fri fod efter skuddrab
Kalundborg - 23. august 2018 kl. 12:57
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag morgen den 8. juli troppede tre ukendte mænd i en mindre grå bil ifølge vidner op på et nedlagt autoværksted på Mullerupvej i Mullerup.Her skød og dræbte de den 29-årige Nick Jørgensen - noget politiet hurtigt var ude at betegne som et opgør i det kriminelle miljø.

arrow Læs også: 29-årig dræbt med flere skud: Sporene er blevet kolde

Herefter efterlyste man tip fra vidner, som måtte have set eller hørt noget, og ifølge Midt- og Vestsjællands Politi kastede det i de første dage efter drabet mange henvendelser af sig. Der blev i den anledning foretaget undersøgelser på både gerningsstedet og på den formodede flugtrute, hvor de tre mænd var set køre fra Mullerup i retning mod Gørlev.

Siden er der ikke sket meget i drabssagen, og status på sagen er fortsat, at den er uopklaret her halvanden måned efter drabet.

- Vi har på nuværende tidspunkt ingen anholdte eller sigtede i sagen. Efterforskningen er fortsat i gang, men af hensyn til sagen, kan jeg ikke komme nærmere ind på, hvad vi undersøger, siger kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard.

Han tror på en opklaring, men er ikke er overrasket over, at det foreløbig har vist sig svært at finde drabsmændene.

- Drabssager er typisk sværere at løse, når der ikke er tale om et direkte relations- eller affektdrab. Her må vi nok sige, at der er tale om lidt fjernere relationer mellem offer og drabsmænd, og de, der har en rolle i den her sag, står ikke forrest for at fortælle os noget, siger han.

Derfor hører politiet stadig gerne fra vidner, som ved noget.

- Vi vender og drejer hver en sten, men i den her kaliber sager og i den fase, den er gået ind i nu, så sker der ikke altid dag-til-dag-resultater, når vi sætter noget i værk. Vi efterprøver alle henvendelser, vi får ind, og så må vi se, om vi løber panden mod en mur eller ej, siger Martin Bjerregaard.

arrow Efter drab i sommer leder betjente efter spor i Slagelse
12. december 2018 kl. 13:24 Opdateret: kl. 13:26
arrow 29-årig brutalt skudt ned: Politiet ransager efter nye spor i drabssag
12. december 2018 kl. 13:22 Opdateret: kl. 15:27
arrow Politiet overså spor i drabssag
24. juli 2018 kl. 15:25 Opdateret: kl. 15:25
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk