30. maj 2020
Brødrene Damp underholder i Reerslev Forsamlingshus 19. oktober. PR-foto
Brødrene Damp underholder i Reerslev Forsamlingshus 19. oktober. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gennemmusikalsk comedy show

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gennemmusikalsk comedy show
Kalundborg - 13. oktober 2019 kl. 16:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brødrene Damp er et gennemmusikalsk comedy show med tre af Danmarks mest rablende underholdere, som kan opleves lørdag d. 19. oktober kl. 20, når de kommer til Reerslev Forsamlingshus, Reerslevvej 22.

Brødrene Damp består af tre af vores bedste og vildeste entertainere: Sangeren og komikeren Søren Rislund - landskendt entertainer gennem 40 år. Øyvind Ougaard - Danmarks bedste og vildeste trækharmonikaspiller, kendt fra bl.a. Monrad & Rislund og Cirkus Nemo. Trommeslageren Kalle Mathiesen, der har chokeret og moret publikummer, i og udenfor landet, med sit solo percussion- and looping show Kalles World Tour.

Brødrene Damp kombinerer deres særprægede humor med skøre indfald og tørre jokes, og spiller sange fra bl.a. Britney Spears, The Who, Frank Zappa og Hans Kurt, samt selvfølgelig eget originalt materiale.

- »Livsbekræftende« er fællesnævneren for Brødrene Damps energiske optræden, og det bliver virkeligt sjovt. Du har næppe hørt noget lignende, mener faglig koordinator Stine Veisegaard.

Tilmelding er nødvendigt og sker direkte til Reerslev Forsamlingshus eller via elektronisk billetkøb på www.kalundborglif.dk.

Der er salg af drikkevarer fra baren.

Arrangementet er en del af projekt Liv I Forsamlingshusene, som har sekretariat på Kalundborg biblioteker. Se flere arrangementer fra forsamlingshusene i Bibliotekets arrangementsmagasin, som kan hentes gratis på et af Kalundborg kommunes biblioteker.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk