18. oktober 2019
Her tager rengøringsteamet fra Polygon en velfortjent pause. Biograf-direktørerne Annette Nielsen og Brian Sønder Andersen roser folkene for en stærk indsats og godt humør. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Her tager rengøringsteamet fra Polygon en velfortjent pause. Biograf-direktørerne Annette Nielsen og Brian Sønder Andersen roser folkene for en stærk indsats og godt humør. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genåbning af biograf efter brand trækker ud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genåbning af biograf efter brand trækker ud
Kalundborg - 09. maj 2019 kl. 17:14
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Biografen Kino Den Blå Engel i Kalundborg er mere røg- og sod­skadet end først antaget.

arrow Læs også: Danmarks reneste biograf klar til at vise film efter brand

Den påsatte brand natten til søndag, der raserede naboforretningen i samme ejendom, Pizza Mia, betyder, at biografen må holde lukket i denne uge og nok næste uge med.

- Vi er mere end heldige, hvis vi kan åbne næste weekend. Rengøringen er langt mere omfattende end ventet, oplyser bio­graf­di­rek­tør Annette Nielsen, der er sygemeldt med dårlig ryg.

I Kino Den Blå Engel er der onsdag i den kommende uge programsat et foredag »Død over den perfekte kvinde« med Christine Feldthaus, og lige nu er det usikkert, hvor det kommer til at foregå.

- Måske kan vi holde det i biografen, måske bliver vi tvunget til at finde en anden løsning, siger biografens anden direktør, Brian Sønder Andersen og trækker på skuldrene.

I biografen går det godt fremad med rengøringen, men der kan ikke genåbnes, før der også er gjort rent i kælderen og i det brandhærgede pizzeria. Lugten trænger derfra ind i biografen, og isoleringen skal skiftes.

Alle biografens ventilationsrør skal renses for sod, og serveren i teknikrummet skal skiftes. Det store lærred skal også udskiftes.

Computerudstyret er blevet tjekket af 2DO EDB, og også her er der udstyr, som ikke klarede at være udsat for røg og sod.

- Rengøringen gælder simpelthen alt, og det er langt mere omfattende end først ventet, siger Annette Nielsen, som håber, at der ikke er flere grimme overraskelser forude:

- Efter et år med et overfald på Brian og og den påsatte brand og min dårlige ryg oveni, så er der nu brug for fred og ro til at samle kræfterne og komme godt videre, siger Annette Nielsen.

Hun og Brian Sønder Andersen nævner, at de er meget glade for de mange positive tilkendegivelser fra folk, der gerne vil vide, hvornår biografen åbner igen.

arrow Rapkæftet livsstils-ekspert genåbnede biograf-sal
15. maj 2019 kl. 21:14 Opdateret: kl. 23:34
arrow Biograf-sal er nu klar til foredrag efter brand-rens
14. maj 2019 kl. 09:22 Opdateret: kl. 09:22
arrow Håber på mirakel: Snart film i Den Blå Engel igen
13. maj 2019 kl. 16:51 Opdateret: kl. 17:00

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk