16. oktober 2019
Niels Bonde Nielsen er tilbage i Herreshoppen fra fredag den 31. maj, hvor han sælger herretøj til outlet-priser.
Niels Bonde Nielsen er tilbage i Herreshoppen fra fredag den 31. maj, hvor han sælger herretøj til outlet-priser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genåbner som outlet-butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genåbner som outlet-butik
Kalundborg - 24. maj 2019 kl. 17:34
Af Jørn Nymand
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra på fredag den 31. maj og i hvert fald tre måneder frem, bliver det igen muligt at købe herretøj og få kvalificeret rådgivning i Herreshoppen på Bredgade 51 i Kalundborg.

Det var derfor ikke mange uger, Niels Bonde Nielsen nåede at have sin butik lukket, inden en ny spiller viste sig på banen og igen fik Niels Bonde Nielsen med på idéen. Det er den kæde, som Herreshoppen var med i, Din Tøjmand, som har taget initiativet.

Kæde- og varechef hos Din Tøjmand, Lars Lunau, oplyser, at der er tale om et pilotprojekt, når nu kæden selv åbner en pop-up outletbutik med navnet Outlet Herre­shoppen.

- Ja, det er første gang, vi prøver det, og det sker i samarbejde med Niels, som skal stå for salget i butikken. Og går det godt, så kan der blive tale om en forlængelse af genåbningen, hvis ejeren af bygningen ikke har fået lejet ud til anden side, fortæller Lars Lunau.

Niels Bonde Nielsen var indehaver af Herreshoppen i 24 år, men besluttede tidligere i år at lukke. Nu er han imidleritid tilbage og klar til igen at sælge herretøj, og nu til outlet-priser, hvor man minimum sparer 50 procent. Køber man flere varer, så bliver besparelserne langt større.

- Og der bliver noget at komme efter hver eneste uge, hvor butikken i Bredgade bliver fyldt op med tøj fra vores varelager, fortæller Lars Lunau.

Der blandt andet mærkerne RedGreen og Garant, som kunderne i forvejen kender fra Herreshoppen, der skal sælges til de attraktive outletpriser i hverdagene kl. 10-17 og om lørdagen kl. 10-13.

Varesortimentet kommer til at bestå af blandt andet bukser, jeans, shorts, skjorter, strik samt konfektion.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk