16. oktober 2021
For Nikolaj Schädler og de øvrige medarbejdere har det været en meget travl periode med opbygningen af den nye butik. Nu er man ved at være i mål og klar til at byde kunderne velkommen i nye og større omgivelser.   Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

For Nikolaj Schädler og de øvrige medarbejdere har det været en meget travl periode med opbygningen af den nye butik. Nu er man ved at være i mål og klar til at byde kunderne velkommen i nye og større omgivelser. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Garant er vokset ud af Rendsborgparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Garant er vokset ud af Rendsborgparken
Kalundborg - 20. september 2021 kl. 08:08
Af Jørn Nymand joern.nymand@sn.dk

Fra fredag den 24. september skal man styre bilen mod Nørre Allé 127, når man skal shoppe i Garant i Kalundborg.

Garant, som er Danmarks førende kæde af gulv- og gardinbutikker, er simpelthen vokset ud af lokalerne i Rendsborgparken, hvor butikken har holdt til siden januar 2015 i et butikslokale på 570 kvadratmeter.

- Her på Nørre Allé får vi en butik på 1.000 kvadratmeter og derudover 200 kvadratmeter kontorfaciliteter ovenpå, fortæller en tilfreds Nikolaj Schädler.

Det er nemlig hårdt tiltrængt med mere plads. I takt med at man gerne vil udvide sortimentet, blev pladsen for trang i Rendsborgparken.

Kunderne kan se frem til en helt ny butik, hvor blandt andet de løse tæpper kan præsenteres langt bedre for kunderne, da antallet af podier bliver fordoblet i de nye rammer. Podierne er med til at gøre det langt nemmere for kunderne at orientere sig i blandt andet de løse tæpper og andre varer, som får en podieplacering. På et par af podierne vil man som noget nyt kunne finde ægte håndlavede tæpper.

- Vi får bl.a. også flere plaider, puder samt også sengetøj her på Nørre Allé, fortæller Nikolaj Schädler. I det hele taget bliver der tale om en udvidelse af udvalget af boligtilbehør.

Det var tidligere Fair Fitness, som holdt til i lokalerne, hvor Garant-butikken åbner.

De seneste uger er de fleste af døgnets timer taget i brug for at nå at stå klar med den nyindrettede Garant-butik, og man har haft sidste åbningsdag i Rendsborgparken. Det havde man lørdag den 18. september.

Butikkerne i Garant-kæden tilbyder løsninger til både private og virksomheder. Kalundborg-afdelingen på Nørre Allé har bl.a. både gardin- og solafskærmning, markiser og solgardiner, vinylgulve, linoleumsgulve, tæpper, trappebeklædning og løsningerne til vådrum samt et stort udvalg af boligtilbehør.

Alle Garant-medarbejderne glæder sig til at tage imod kunderne i den nye butik på fredag, hvor man er klar med både åbningstilbud og lidt godt til ganen.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk