10. december 2019
Charlotte Junge har valgt at gøre brug af dyre og gode materialer i forbindelse med ombygningen. - Vi har en meget snæver målgruppe, så vi har bygget det i deres ånd, fortæller hun. Foto: Kim Johnsen
gallery icon

Se billedserie

Charlotte Junge har valgt at gøre brug af dyre og gode materialer i forbindelse med ombygningen. - Vi har en meget snæver målgruppe, så vi har bygget det i deres ånd, fortæller hun. Foto: Kim Johnsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gaardhotellet fordobler kapacitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gaardhotellet fordobler kapacitet
Kalundborg - 21. juni 2019 kl. 15:31
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gaardhotellet på Kærbyvej i Kalundborg kan nu tilbyde endnu mere luksus til sine erhvervsgæster, efter at indehaver Charlotte Junge det seneste år, har renoveret og udvidet med syv nye værelser og en café.

Hotellet, der har lejet ud til erhvervsgæster fra de store industrivirksomheder i kommunen i nu seks år, havde allerede otte værelser i gårdens hovedbygning og tilhørende jagtstue, men for et år siden besluttede Charlotte Junge at udvide i en bygning, der oprindeligt har fungeret som stald.

Bygningen er blevet totalrenoveret og indeholder nu syv nye værelser, der betegnes som luksusværelser, med adgang til en lille terrasse og udsigt til grønne åbne marker. I samme bygning er der blevet indrettet en café til hotellets gæster.

- Nogle gæster bor her i flere måneder, de skal have ro, så de kan arbejde, fortæller Charlotte Junge om caféen, hvor der serveres gratis kaffe og te og, efter bestilling, morgenmad og aftensmad fra Slagter Jacob og Mia Reesen, som hotellet har indgået et samarbejde med.

Det er primært mandlige teknikere, ingeniører og håndværkere, som er udstationeret hos for eksempel Novo Nordisk, Wquinor og Ørsted, som opholder sig på Gaardhotellet.

Derfor har Charlotte Junge også gjort meget ud af at indrette stedet, så det netop passer til denne målgruppe.

- Værelserne er indrettet enkelt og rustikt, vores wifi er vildt højt, og så kan de få strøget deres skjorter og vasket tøj, fortæller hun.

Gæsterne bor der i perioder på alt fra en overnatning til to et halvt år, og derfor er der også blevet gjort meget for at skabe hjemlige rammer. Gæsterne har for eksempel mulighed for at benytte sig af et køkken, hvor de kan have egen mad og drikke stående, ligesom der i caféen er en stor åben pejs, der både er tændt morgen og aften.

Den 27. juni inviterer Gaardhotellet til en lukket reception, hvor blandt andre borgmester Martin Damm (V) og VisitVestsjællands direktør Jens Müller deltager.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk