24. maj 2019
Julemanden blev straks omringet af børnene til jueltræsfesten i Høng Hallen. Han skulle dog først danse om juletræet, før han kunne få lov til at del godteposer ud. Foto: Eva Lyng Johansen
gallery icon

Se billedserie

Julemanden blev straks omringet af børnene til jueltræsfesten i Høng Hallen. Han skulle dog først danse om juletræet, før han kunne få lov til at del godteposer ud. Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuldt hus til juletræsfest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuldt hus til juletræsfest
Kalundborg - 09. december 2018 kl. 16:55
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

To nisser styrede slagets gang til juletræsfesten i Høng Hallen, som gymnastikafdelingen i Høng Gymnastikforening arrangerer.

Der var solgt 150 billetter til børn og med børnene fulgte forældre og bedsteforældre, så der var liv og glade dage i Høng Hallen søndag eftermiddag.

Musikeren Jimmy Jørgensen fra Korsør sørgede for musikken, mens de to nisser med skæg sørgede for at både børn og voksne fik danset rundt om juletræet til julesange, og der var også sanglege, som »Bro, bro Brille«, »Så går vi rundt om et juletræ med lys« og »Jeg gik mig over sø og land«.

Hvis de voksne ikke dansede korrekt, så fløjtede en af nisserne højt og musikken blev stoppet, og så skulle de voksne prøve påny.

Efter et stykke tid blev julemanden hidkaldt af børnene, som råbte »Kom nu julemand«, og han fik også lov til at danse med om træet.

De voksne, der ikke var i dansehumør eller i danseform, sad og nød kaffe og æbleskiver ved bordene. Mange købte lodder i lotteriet, som havde mange fine sponsorpræmier.

De fleste børn og en stor del voksne havde taget et julet outfit på med enten en nissehue, en strikketrøje eller en julekjole eller et par juletræsbriller.

Julemanden delte naturligvis også godteposer ud til børnene, så juletræsfesten var en succes for både børn og voksne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk