16. september 2021
Politiet måtte rykke ud, da to unge Hørve-kvinder natten mellem onsdag og torsdag gik bersærk på Vestre Havneplads i Kalundborg. Foto: Lars Sandager Ramlow
Politiet måtte rykke ud, da to unge Hørve-kvinder natten mellem onsdag og torsdag gik bersærk på Vestre Havneplads i Kalundborg. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fulde kvinder gik bersærk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fulde kvinder gik bersærk
Opdateret 10. juni 2021 kl. 10:13
Kalundborg - 10. juni 2021 kl. 10:05
Af Jakob Erhardt Pedersen

En politipatrulje kørte ved halv et-tiden natten mellem onsdag og torsdag til Vestre Havneplads i Kalundborg, hvor to unge kvinder var gået mere eller mindre bersærk.

Kommunikationsmedarbejder Charlotte Tornquist fra Midt og Vestsjællands Politi beretter, at de to kvinder skabte uro ved at indlade sig i slagsmål med hinanden, slå ud og råbe efter forbipasserende og sparke på ting.

Da patruljen kom frem var kvinderne, der begge er 20 år og fra Hørve, opfarende og udad-reagerende, idet de gjorde udfald over for politiet, dog uden at ramme.

De unge kvinder var begge påvirkede af alkohol og muligvis stærkere midler, og de var, som politiet formulerer det, »ikke egnede til at færdes i det offentlige rum«.

De blev begge anholdt og sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen og taget med til politistationen til afrusning.

Ingen personer eller genstande kom noget til ved episoden, men de to kvinder kan forvente at skulle betale en bøde i sagen.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk