25. august 2019
Torsdag eftermiddag arrangerede SYMB folkekøkken. Inden det blev spisetid skulle deltagerne dog igennem en række bevægelseslege arrangeret af idrætspædagog Christina Jensen. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Torsdag eftermiddag arrangerede SYMB folkekøkken. Inden det blev spisetid skulle deltagerne dog igennem en række bevægelseslege arrangeret af idrætspædagog Christina Jensen. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fuld fart og bevægelse giver appetit

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fuld fart og bevægelse giver appetit
Kalundborg - 15. februar 2019 kl. 18:31
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire generationer var torsdag sidst på eftermiddagen samlet i Aktivitetscenter Munkesøen til folkekøkken, leg og bevægelse.

- Vi har arrangeret folkekøkkener i et par år efterhånden, men i anledning af vinterferien ville vi gerne gøre lidt ekstra for børnefamilierne, og så var vi så heldige, at vi havde Christina Jensen at trække på. Hun er uddannet idrætspædagog, og ville gerne stå for at arrangere nogle bevægelseslege for børnene, fortæller Henrik Brinkløv fra Symb, der var værter for torsdagens arrangement.

Christina Jensens lege faldt i god jord. Både børn og voksne havde travlt på gulvet, hvor de dansede og hoppede rundt mellem hinanden. I alt 45 deltagere var tilmeldt torsdagens arrangement.

- Vi får fat i et lidt andet publikum end normalt, når vi laver et arrangement som dette. Vi vil helt sikkert gerne prøve at lave noget tilsvarende med Christina Jensen i fremtiden, siger Henrik Brinkløv.

I mellemtiden havde frivillige fra Symb travlt i Aktivitetscenter Munkesøens køkken, hvor de var ved at lave aftensmad til de mange sultne deltagere.

- Det er jo Valentinsdag i dag, så vi kører Lady og Vagabonden-tema, derfor skal vi naturligvis have spaghetti med kødsovs. Det falder også i de fleste børns smag, siger Henrik Brinkløv.

SYMB holder normalt folkekøkken den første tirsdag hver måned. I anledning af vinterferien havde man dog været nød til at flytte arrangementet til torsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk