24. oktober 2019
Der krydses finge for godt vejr til friluftskoncerten på Reersø den 10. maj. Billedet er fra en tidligere koncert med højt solskin. Foto: Hans-Jørgen Johansen
Der krydses finge for godt vejr til friluftskoncerten på Reersø den 10. maj. Billedet er fra en tidligere koncert med højt solskin. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Friluftskoncert ved fårehuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Friluftskoncert ved fårehuset
Kalundborg - 17. april 2018 kl. 22:36
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Igen i år vil Reersø harmonikaklub invitere til friluftkoncert ved det gamle fårehus på Reersø.

Det har bestyrelsen for Reersø Harmonikaklub besluttet og formanden Ole Jensen oplyser, at forberedelserne er i fuld gang. Klubben vil igen i år opsætte sine store telte, så de deltagende musikere kan stå i skygge og læ, når de skal på scenen.

Da der ikke er elforsyning på pladsen, opstiller klubben i det gamle fårehus sin egen generator, som skal levere elektricitet til sanganlæg og forstærkere. Der er heller ikke toiletforhold ved Fårehuset, så derfor lejer Harmonikaklubben et par toiletter.

Dagens musikalske underholdning vil blive varetaget af Reersø Harmonikaklubs egne tre grupper samt af »Brobymusikanterne« fra Sorøegnen, »Holmstrupperne« fra Slagelse, Kalundborg Harmonikaklub samt den lokale gruppe »Lørdag Formiddag«. Desuden vil man kunne høre den dygtige Vestsjællandske harmonikaduo »Lone og Flemming«.

I år falder Kristi Himmelfartsdag tidligt på året nemlig torsdag den 10. maj, og Harmonikaklubben håber naturligvis at vejrguderne vil være i det gode humør, så solen vil kunne skinne og vinden forholde sig rolig. De seneste fem år har vejret været godt på Kristi Himmelfartsdag, men skulle det mod forventning gå hen og blive regnvejr, kan man blive nødsaget til at aflyse arrangementet.

Formanden for Reersø Harmonikaklub slutter med at understrege, at alle er rigtig hjertelig velkommen til at deltage i arrangementet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk