16. oktober 2018
Den flotte halloweenlampe har eleverne selv lavet. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Den flotte halloweenlampe har eleverne selv lavet. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsinket halloweenfest var en succes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsinket halloweenfest var en succes
Kalundborg - 21. november 2017 kl. 08:52
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De unge på Kathøjskolens STU-tilbud (særlig tilrettelagt ungdomsuddannelse) holdt for nylig halloweenfest, som de selv havde taget initativ til og arrangeret med kun lidt støtte fra de ansatte.

Normalt fejres halloween den 31. oktober, men det betyød ikke noget for de unge, som stadig havde en god fest.

- Det er første gang, at de unge, som er personligt og socialt udfordret, afprøver at næsten på egen hånd at opsætte en fest - med kun lidt støtte fra de ansatte, fortæller Lone Maul, afdelingsleder på Kathøjskolen.

De unge havde lavet pynt. Skåret græskar og der blev blev lavet varme popcorn, klam mad og drikkelse samt diverse ophæng af skeletter og spøgelser. Der blev også lavet en skræk-indgående gyserfilm, som en elev på eget initiativ introducerede som velkomst og start på aftenen. Simon Nilsson, som den unge hedder måtte dog gemme sig lidt under introen, da han var lidt nervøs for de øvrige elevers reaktion. Men alle klappede og roste ham.

- Aftenen var i det hele taget en succes og det er ikke sidste gang der holdes Halloween fest i Stu-tilbuddet, siger Lone Maul.

Formålet med festen er en naturlig del i at øve sig i at samarbejde om at skabe og opsætte en fest samt være en del af et fællesskab og øve sig i at skabe kontakt med andre unge og måske på sigt knytte netværk og venskaber, som højner trivsel og livskvalitet hos den enkelte unge.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk