23. marts 2019
»De rigtige kravlenisser«. Dem, der er tegnet af Frederik Bramming. Ham kan man høre om 26. november på Aktivitetscentret.
»De rigtige kravlenisser«. Dem, der er tegnet af Frederik Bramming. Ham kan man høre om 26. november på Aktivitetscentret.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag om de rigtige kravlenisser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag om de rigtige kravlenisser
Kalundborg - 17. november 2018 kl. 08:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På mandag den 26. november står der kravlenisser på programmet, når Kalundborg Lokalarkiv har arrangeret foredrag på Aktivitetscentret på Esbern Snaresvej 55 fra klokken 19, hvor alle er velkomne. Og der er ikke tale om tilfældige kravlenisser, men dem som Frederik Bramming skabte.

Det er Anders Hjort-Jørgensen, der fortæller og viser billeder med Frederik Brammings kravlenisser og hans øvrige produktion.

»Nisser her, der og alle vegne« er titlen på foredraget.

»Det er jo de rigtige kravlenisser«, er den bemærkning man ofte hører, når danskerne får øje på Frederik Brammings kravlenisser. Det er også de første, fordi det var Frederik Bramming, der opfandt begrebet.

Da Frederik Bramming døde i 1991, havde han en helt overvældende produktion bag sig. Foredraget forsøger at komme rundt om det hele i erkendelse af, at det ikke er muligt indenfor en fornuftig tidsramme, hvor der også skal være tid til spørgsmål og kommentarer fra tilhørerne.

Frederik Bramming tegnede ikke kun julemotiver. Han arbejdede også indenfor reklamebranchen på tegnefilm, tegneserier og tusindevis af illustrationer til aviser, tidsskrifter og ugeblade.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk