27. september 2020
Formand for HF Vestsjællands Venner, Niels Erik Sørensen (tv) - her sammen med partifællen og formanden for Fuglede IF, Jacob Beck Jensen. De to foreninger arrangerer årets ældrefest. Foto: Thomas Rye
Formand for HF Vestsjællands Venner, Niels Erik Sørensen (tv) - her sammen med partifællen og formanden for Fuglede IF, Jacob Beck Jensen. De to foreninger arrangerer årets ældrefest. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folkevalgt raser: - Absurd støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkevalgt raser: - Absurd støtte
Kalundborg - 01. februar 2019 kl. 14:25
Af Bjarne Robdrup

Det er fuldstændig uhørt! Hvad tænker de på i økonomiudvalget? 150.000 kroner! Alene beløbets størrelse er absurd - og så tænker jeg naturligvis på alle de foreninger og organisationer, der også arbejder på frivillig basis - og som får afslag, når de søger om økonomisk støtte, selvom det, de søger, altid er langt mindre beløb.

Niels Erik Sørensen, Venstre, medlem af kommunalbestyrelsen og med sæde i Ældre- og Sundhedsudvalget, tager »så skarpt, jeg overhovedet kan«, afstand fra økonomiudvalgets beslutning onsdag om at støtte Kalundborg Rockér med 150.000 kroner bevilget til køb af entrebilletter til kommunens cirka 3.300 ansatte, der kommer gratis til festival på åbningsdagen, torsdag 8. august.

- Det her handler ikke om de 3.300 ansatte i kommunen. Det er ikke den vej, min kritik kører. Men princippet om, at en forening, der arbejder frivilligt, og som søger tilskud, ikke kan få en krone - i forhold til en bevilling på 150.000 kroner til Kalundborg Rockér - det fatter jeg ganske enkelt ikke.

Niels Erik Sørensen meddelte sin holdning på Venstres seneste gruppemøde, hvor borgmester Martin Damm redegjorde for forslaget - og indstillingen. Han tilføjer, at et andet medlem af Venstres gruppe gav udtryk for enighed med Niels Erik Sørensen.

- Der er ikke noget der, der kommer bag på borgmesteren eller de øvrige medlemmer af Venstres gruppe. Jeg udtrykte min holdning klart og tydeligt under orienteringen, siger Niels Erik Sørensen.

Læs meget mere om sagen i Nordvestnyt, hvor borgmester Martin Damm (V) forklarer baggrunden for beslutningen - som Socialdemokratiets Gunver jensen er enig i.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk