12. april 2021
Her er et billede fra Folkemøde Kalundborg i 2016. Folkemødet kommer i høj grad til at fungere som optakt til kommunalvalget i november 2021. Foto: Jan Holm
gallery icon

Se billedserie

Her er et billede fra Folkemøde Kalundborg i 2016. Folkemødet kommer i høj grad til at fungere som optakt til kommunalvalget i november 2021. Foto: Jan Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Folkemøde Kalundborg skal holdes i august

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkemøde Kalundborg skal holdes i august
Kalundborg - 07. marts 2021 kl. 08:59
Af Eva Lyng Johansen

Folkemøde Kalundborg i Høng har ansøgt og fået bevilliget 50.000 i tilskud fra kultur- og fritidsudvalget til at afholde folkemøde den 28. august ved Høng Centret.

- Nu håber vi, at der ikke kommer noget coronatilbagefald, siger Ole Glahn (R), formand for kultur- og fritidsudvalget.

Der har været afholdt Folkemøde fem gange tidligere, men folkemødet blev aflyst i 2020 på grund af corona.

Folkemødet skal afholdes på arealerne omkring Høng Centeret den 28. august, og dermed kan folkemødet blive en optakt til kommunal- og regionsvalget som finder sted i november.

15.000 kroner af tilskuddet skal gå til terrorsikring og vagtrunderinger, mens de resterende 35.000 kroner er til selve arrangementet.

Det var det samme beløb der blev givet i 2020, men det blev tilbagebetalt, da folkemødet blev aflyst.

Formålet for Folkemødet er at skabe politisk debat, hvor holdninger brydes i en fredelig atmosfære og med gensidig respekt for hinandens synspunkter og hvor foreninger kan vise sig frem. Det er grundessensen i Folkemøde Kalundborg i Høng.

Folkemødeforeningens bestyrelse vil i år prøve at inddrage flere lokale foreninger og skoler i folkemødet.

Folkemødeforeningen samarbejder med blandt andet med Høng løbeklub, hvor løbeklubben vil arrangere et løb i byen. Folkemødeforeningens bestyrelse håber, at der er flere foreninger der vil melde sig til at lave aktiviteter i forbindelse med folkemødet.

Kommunalvalg, corona og klima til debat

På folkemødets debatprogram vil kommunalvalget fylde en del, men også hvad corona har betydet for vores samfund og vores måde at være sammen på.

Derudover er klimadebat, populisme og fake news også emner, som kan blive en del af programmet.

Det endelige debatprogram vil først være foreligge kort før selve folkemødet, lyder det fra folkemødebestyrelsen, som er gået i gang med at søge forskellige fonde og andre sponsorer.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk