25. november 2017
Simone (længst til venstre), Nanna, Kathrine og Clara var klædt ud som the Pink Ladies fra filmklassikeren Grease. Foto: Per Christensen.
gallery icon

Se billedserie

Simone (længst til venstre), Nanna, Kathrine og Clara var klædt ud som the Pink Ladies fra filmklassikeren Grease. Foto: Per Christensen.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fokus på det festlige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fokus på det festlige
Kalundborg - 16. maj 2017 kl. 08:05
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste skoledag på Kalundborg Gymnasium startede med fællesmorgenmad med klasserne. Der var dog ingen gammel dansk til at skylle rundstykket ned med.

For første gang i år havde elevrådet og gymnasiet nemlig aftalt, at det først skulle være tilladt at indtage alkohol i forbindelse med dagens sidste aktivitet: den afsluttende fodboldkamp mellem elever og lærere.

- Det er gået rigtig godt, og eleverne har overholdt aftalen, sagde en sveddryppende rektor Peter Abildgaard Andersen efter kampen.

Stemningen var i top, mens selve kampen var rimelig chancefattig. De fleste elever var klædt ud, og det var en ung pige i nonneudklædning, der modtog første halvlegs største bifald efter en glidende tackling på en af lærerne.

Der var flyvende udskiftning på elevholdet. Alle måtte spille med, så eleverne var på et tidspunkt oppe på at have 22 spillere på banen mod lærernes ti spillere.

Derfor var det måske ikke helt overraskende, at eleverne endte med en sejr på 1-0 på mål af 3.C's Morten Hyldegaard.

På det efterfølgende obligatoriske spørgsmål om, hvordan det føltes at score det afgørende mål, var svaret kort og kontant:

- Fandme nice, lød det fra Morten Hyldegaard.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk