1. juni 2020
Varehuschef i Føtex Kalundborg Dennis Larsen vil ikke begynde at tilbyde vareudbringning i en tid, hvor medarbejderne er særligt udsatte for at blive syge. Foto: Mie Neel
Varehuschef i Føtex Kalundborg Dennis Larsen vil ikke begynde at tilbyde vareudbringning i en tid, hvor medarbejderne er særligt udsatte for at blive syge. Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Føtex vil ikke udvide med vareudbringning i coronatid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Føtex vil ikke udvide med vareudbringning i coronatid
Kalundborg - 27. marts 2020 kl. 18:31
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I Føtex Kalundborg leverede man ikke varer ud til kunderne før coronaudbruddet og gør det stadig ikke. Det handler om at være sikker på at kunne leve op til det, man lover, forklarer varehuschef Dennis Larsen, der allerede har måttet sende medarbejdere hjem med løn, fordi de er i risikogruppen for at blive alvorligt syge, hvis de smittes med coronavirus.

arrow Læs også: Vareudbringning eksploderer i Kalundborg

- Jeg har ikke nødvendigvis den samme bemanding, som jeg havde før (før coronaudbruddet, red.), siger varehuschefen, der også kalkulerer med, at flere kan blive syge i løbet af den kommende tid.

Han vil derfor ikke åbne op for en ny service, som han måske ikke kan leve op til på sigt.

- Hvis vi pludselig går hen og bliver yderligere ramt, så har kunden stadig en forventning til udlevering, og så vil det være en stor skuffelse, hvis vi pludselig ikke kan leve op til det, siger han.

Ligesom i Kvickly og Meny i Kalundborg har Føtex også observeret en ændring i antallet af kunder i butikken de seneste to uger.

- Hvor folk handlede fem til seks gange om ugen, handler de måske to gange nu, og så er deres kurv måske blevet større, siger han.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk