11. august 2020
Trine Grester og Sebastian Hass er to af de otte elever, der har kreeret tre julehyggedage i supermarkedet.Foto: Claus Sørensen
Trine Grester og Sebastian Hass er to af de otte elever, der har kreeret tre julehyggedage i supermarkedet.Foto: Claus Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Føtex-elever juler for kunderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Føtex-elever juler for kunderne
Kalundborg - 10. december 2019 kl. 16:52
Af Claus Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Idéerne til julehygge står i kø.

De otte elever i Føtex i Kalundborg har holdt brainstormning. I deres fyldige idékatalog har de lavet nedslag på tre idéer, der nu føres ud i livet.

På lørdag den 14. december sørger eleverne for, at julemanden kommer på besøg i Føtex. Fra klokken 10 til 12 vil han være der og stille op til fotografering sammen med alle de børn, der har lyst til at få foreviget, at de har været i selskab med selveste julemanden.

- Meningen er, at forældrene skal tage fotos af børnene og julemanden, men vi vil også gerne tage fotos og spørger derfor mange af forældrene om lov, fortæller Trine Gerster, 25 år og elev i Føtex' serviceafdeling.

Hun er halvandet år henne i sin uddannelse. Sammen med de øvrige syv elever står hun klar til at give kunderne ekstra service her i julemåneden.

I fredags stod eleverne bag et lystigt kundevognsbingo.

Alle kundevogne var forsynet med numre, og fire gange i timen i det tidsrum, aktiviteten fandt sted, blev der råbt numre op. Kunden med det udtrukne nummer havde så et minut til at komme op til kassen og hente en gavepakke.

Fredag den 20. december går det løs igen med en elev­aktivitet, der kommer kunderne til gode.

- I tidsrummet klokken 13-16 vil vi være meget synlige i butikken. Vi vil hjælpe med at lægge varer i poser og også gerne med at bære ud, hvis kunderne ønsker det. Vi vil også være på pletten rundt om i butikken og være parat til at besvare spørgsmål, vejlede og være behjælpelige på denne store indkøbsdag, oplyser Trine Gerster.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk