12. april 2021
Mullerup Havn udbygges som en del af det samlede projekt. Maycon fastholder dog de bestående 90 bådepladser. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Mullerup Havn udbygges som en del af det samlede projekt. Maycon fastholder dog de bestående 90 bådepladser. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Første 18 huse solgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Første 18 huse solgt
Kalundborg - 06. april 2021 kl. 06:15
Af Bjarne Robdrup

De første 18 er solgt eller reserverede: Interessen for at investere i feriehus på Mullerup Havn er ganske betragtelig.

Påskelørdag var sælgere og udlejere på plads med gæster, der gerne vil investere i et kyst- eller et havnehus mellem de 62 ferieboliger, der er udbudt til salg. Sælgerne i Stad Projekt, specialister i salg af feriehuse, havde travlt. Det havde Novasol, autoriseret udlejningsvirksomhed, også.

Og bygherrerne bag det 150 millioner kroner dyre projekt, Bjarne og Anders Mayland, Maycon, var til stede på havnen, og de talte med mange af de interesserede købere.

Novasol oplyser, at rundt regnet halvdelen af ejerne af de 62 kommende feriehuse i området investerer med henblik på udlejning. Lejeindtægterne på årsplan udgør op mod 112.200 kroner, hvilkket efter skat betyder, at husejeren kan lægge godt 95.000 kroner i lommen.

Forklaringen er, at hvis de enkelte køber entrerer med Novasol, statsanerkendt udlejningspartner, kan man oppebære et fradrag på godt 42.000 kroner før skat - men det kan man ikke, hvis man vælger selv at leje sin feriebolig ud.

Husenes pris svinger fra 1.995.000 kroner over 2.365.000 kroner til 2.465.000 kroner. I den dyreste kategori er der ikke flere huse tilbage. Husene varierer i størrelse fra knap 55 kvadratmeter til 73 kvadratmeter.

Stad Projekt, der står for salget af Mullerup Strandhuse, forventer, at alle bliver solgt. De første kan formentlig besigtiges til jul, men først i påsken 22 er husene klar til indflytning.

- Alle huse til udlejning er fuldt møblerede (inklusive malerier) når de er klar, siger Bjarne Mayland.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk