27. maj 2020
Afdelingsleder Hanne Brobæk Jensen og medindehaver af Bagger Låse & Alarm, Thomas Bagger, foran den nyindrettede afdeling i Elmegade 36. Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Afdelingsleder Hanne Brobæk Jensen og medindehaver af Bagger Låse & Alarm, Thomas Bagger, foran den nyindrettede afdeling i Elmegade 36. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flytning og fremgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flytning og fremgang
Kalundborg - 15. januar 2020 kl. 19:11
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sikringsområdet er i stærk vækst. Virksomheden Bagger Låse & Alarm er vokset i løbet af det seneste tiår fra at beskæftige 30 medarbejdere til mellem 75 og 80. Og fremgangen er jævnt fordelt over alle otte afdelinger i Slagelse, Ringsted, Næstved, Holbæk, Ballerup, Ishøj, Amager og Kalundborg, fortæller Thomas Bagger, der driver virksomheden sammen med sin bror Kristian Bagger.

- Afdelingen i Kalundborg er for nylig flyttet fra Kordilgade til mere praktiske forhold i Elmegade 36, og det har givet flere kunder i butikken, siger indehaveren, som nævner, at virksomheden har stærke Kalundborg-rødder:

- Min far Jørgen, som blev udlært på Motorfabrikken Bukh, stod derefter lære som låsesmed i Kalundborg og etablerede sig senere som selvstændig låsesmed i Slagelse, og han købte virksomheden i Kalundborg, da indehaveren Steen Larsen døde i 1989.

Thomas Bagger fortæller, at virksomheden har gennemgået en stor forandringsproces over sin foreløbigt 45-årige historie fra at være en lokal enkeltmandsvirksomhed med fokus på et virke som låsesmed til at være Danmarks største sikringscenter med totalløsninger inden for sikkerhed.

- Virksomheden står stærkt her i begyndelsen af 2020, hvor vi oplever stigende efterspørgsel fra alle typer kunder - offentlige, private og erhverv, siger Thomas Bagger.

I den spæde start hjalp virksomheden hovedsageligt private kunder. Arbejdsopgaverne var især serviceopgaver som hurtig udrykning til åbning af døre, udskiftning af låse eller at lave helt nye nøgler.

Nu udføres størstedelen af Bagger Låse & Alarms arbejdsopgaver for virksomheder og kommuner med alt inden for mekanisk sikring og elektronisk sikring.

- Vi har alt på vores palet. Det betyder, at kunderne ikke behøver at gå flere steder hen for at få løst udfordringerne.

Thomas Bagger nævner, at uddannelse er meget vigtig i branchen, og Bagger Academy står for tre uddannelser: Låse­smede, elektrikere med speciale i sikring og handelselever.

- Lige nu har vi 20 elever, fortæller medindehaveren.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk