20. november 2019
Lørdag formiddag åbnede den 43. udgave af Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked med det traditionelle hesteoptog gennem Gørlev. Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Lørdag formiddag åbnede den 43. udgave af Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked med det traditionelle hesteoptog gennem Gørlev. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flot hesteoptog trods det våde vejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flot hesteoptog trods det våde vejr
Kalundborg - 06. juli 2019 kl. 11:37
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked fik lørdag en noget vådere åbning end arrangørerne nok havde drømt om. Himlen var grå og overskyet, og med korte mellemrum faldt regnen i byger ned over Gørlev. Alligevel var en gruppe af tilskuere mødt op på Bytorvet, for at overvære det traditionelle optog gennem byen, som altid åbner hesteskuet.

I optoget deltog både små og store heste, hvoraf flere i dagens anledning var iført blomsterkranse eller anden form for udklædning. Derudover deltog også flere ekvipager i optoget, og på en af dem fandt man borgmester MArtin Damm siddende. Borgmesteren var inviteret til sener epå formiddagen at holde åbningstalen ved årets hesteskue.

Det er 43. gang, hesteskuet afvikles og i år er der kommet et helt nyt tiltag, nemlig Gørlev Messen, der er flyttet fra Gørlevhallen ud i det fri. Derudover er der som vanligt tivoli og kræmmermarked. I løbet af lørdagen vil der være flere opvisninger på pladsen, mens søndagen står i hestenes tegn. Her vil der blandt andet blive kåret skuets bedste hoppe, bedste vallak og skuets bedste seniorhest ligesom der også vil blive holdt mønstringskonkurrence.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk