19. oktober 2019
Flødebollefesten på Skolen på Herredåsen blev fulgt af TV Øst, som også fulgte processen fra start til slut.Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Flødebollefesten på Skolen på Herredåsen blev fulgt af TV Øst, som også fulgte processen fra start til slut.Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flødebollefest - nu med venteliste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flødebollefest - nu med venteliste
Kalundborg - 06. januar 2019 kl. 14:59
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev rørt, dyppet, drysset; der blev grinet og hygget og udvekslet erfaringer efterhånden, som processen skred frem. Og i centrum manden med verdens bedste job. Manden hedder Jørgen Gornitzka fra Sorø. Han er chokoladeartist. Og hvorfor påstår han så, at han har verdens bedste arbejde?

- Fordi jeg hele tiden er omgivet af glade mennesker.

Kalundborg Event, skabt af unge i byen med det formål at få andre unge til at mødes, lave noget sammen og opleve ting, de ellers ikke vil opleve, havde iscenesat flødebollekurset søndag eftermiddag i skolekøkkenet på Herredsåsen.

Og var det så en succes? Mon ikke!

- Da vi tilrettelagde denne event, fik vi at vide, at der var plads til 24. Og nu har vi venteliste, for der står 24 andre, der også vil være med, smiler Betina Danielsen. Andreas Jacobsen, Betinas kæreste og medarrangør:

- Derfor er det også ganske sikkert, at vi vender tilbage med et lignende arrangement.

Jørgen Gornitzka fra chokoman.dk, er en sand flødebollemester. Og så er han den eneste i landet, der lever af denne type events:

- Vi laver flødeboller, chokolader og andet guf for den søde tand. Derfor er mine kursusdeltagere altid i godt humør, ikke? smiler han og tilføjer, at han er den eneste chokoartist i Danmark, der lever af at holde kurser (300 årligt) og lære folk at lave lækkerier.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk