21. september 2019
Frida Hvidklint bruger meget af sin fritid på at træne frisørteknikker. Foto: Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Frida Hvidklint bruger meget af sin fritid på at træne frisørteknikker. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flid har bragt frisørelev til Skills

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flid har bragt frisørelev til Skills
Kalundborg - 26. marts 2019 kl. 18:00
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frida Hvidklint har vidst, at hun gerne ville være frisør, siden hun var 10 år gammel. I dag er hun 18 år, 2,5 år inde i sin uddannelse som frisør, og så er hun blevet udtaget til at stille op i DM i Skills, der i år løber af stablen i Næstved fra den 4. til den 6. april.

- Jeg synes, at det er interessant, at der kan ske så meget i håret, forklarer Frida Hvidklint, der elsker at lave en stor forvandling på kunderne.

Hun synes også godt om, at ingen af dagene ligner hinanden i Allé Salonen i Kalundborg, hvor hun er i lære, da der kommer nye mennesker ind i salonen hver dag, som alle har deres helt eget hår.

Det var EUC Sjælland i Næstved, hvor Frida er ved at uddanne sig til frisør, der udtog hende til konkurrencen tilbage i oktober.

Da hun selv har svært ved at svare på, hvorfor mon lige hun er blevet udtaget til Skills, træder indehaver af Allé Salonen Eva Olsen hurtigt til.

- Frida er ekstremt flittig. De har kunnet se et talent og har kunnet mærke, at hun har et drive, siger hun, hvorpå Frida Hvidklint må give hende ret i, at der er gået meget af hendes fritid med at træne frisørteknikker.

Frisøreleven glæder sig til at komme ud og prøve kræfter med frisørfaget i nogle forskellige saloner og håber en dag at blive selvstændig.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk