18. juli 2019
Flemming Nielsen har haft butik i Skibbrogade 3 i en periode, men har nu fundet de rette omgivelser til salonen i Skibbrogade 25 - med butik i gadeplan og privatbolig ovenpå. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Flemming Nielsen har haft butik i Skibbrogade 3 i en periode, men har nu fundet de rette omgivelser til salonen i Skibbrogade 25 - med butik i gadeplan og privatbolig ovenpå. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flemmings passion for flotte negle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flemmings passion for flotte negle
Kalundborg - 19. februar 2019 kl. 20:25
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Indenfor i Skibbrogade 25 arbejder Flemming Nielsen med en kundes negle, og udenfor arbejder hans kæreste Brian Nordqvist med de sidste detaljer på facaden butikkens facade. Det er lamperne over butiksnavnet Nails by Flemming, der skal færdigmonteres.

Flemming Nielsen har drevet neglesalon i et år nu, og han har tidligere arbejdet i et firma i Slagelse med salg af produkter og undervisning.

- Det er negle, der er min passion, og jeg vil ikke undvære de kreative opgaver og kontakten til kunder, siger neglespecialisten, der gør det i alt inden for negle samt spa, pedicure og vipper og har salg af plejeprodukter:

Flemming Nielsen, der også udfører nail-art, skal i marts til konkurrencen Nail Open under Dansk Kosmetologisk Forening, hvor han stiller op i fem kategorier: Acryl, gelé, stiletto, soak off og salon/franske, hvor der bliver rig lejlighed til at vise både godt håndværk og flot design.

- Det er min anden adresse her i Skibbrogade. Jeg begyndte sammen med Vienna Schwartzbach nede i nummer 3, indtil hun skulle noget andet. Nu har jeg fundet den helt rigtige butik her i nummer 25, hvor vi stort set er færdige med indretningen - både med neglesalonen i gadeplan og med privatboligen ovenpå, fortæller Flemming Nielsen, der er 25 år og stammer fra Grevinge i Odsherred.

Han er alene om at drive butikken, men hans kæreste hjælper med praktiske detaljer. Brian Nordqvist er 36 og kommer fra Tuse ved Holbæk, og han har tidligere været selvstændig vognmand i Taxa og arbejder i dag som togfører.

- Vi skal giftes næste år i Vor Frue Kirke her i Kalundborg, og festen skal holdes på Naturskolen, fortæller parret.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk