21. oktober 2021
Fire unge blev i går aftes efter et grundlovsforhør i Retten i Holbæk varetægtsfængslet i sagen om knivstikkeri på Bredgade søndag aften. Foto: Mie Neel
Fire unge blev i går aftes efter et grundlovsforhør i Retten i Holbæk varetægtsfængslet i sagen om knivstikkeri på Bredgade søndag aften. Foto: Mie Neel
Foto: MIe Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire unge fængslet for knivstikkeri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire unge fængslet for knivstikkeri
Opdateret 18. september 2018 kl. 10:20
Kalundborg - 18. september 2018 kl. 09:14
Af Martin Stokkebro Moestrup

Varetægtsfængsling frem til 9. oktober. Sådan lyder afgørelsen for de fire unge, der er sigtet i knivstikkeri-sagen fra i søndags i Bredgade. De fire unge, hvoraf en er en 15-årig dreng fra Kalundborg, mens de tre andre er unge mænd på henholdsvis 18, 19 og 19 år fra Fyn, blev fremstillet i grundlovsforhør i går aftes ved Retten i Holbæk.

arrow Læs også: Grundlovsforhør udsat: Tolk tilkaldt

- Den 15-årige dreng ryger i en sikret institution, mens de tre voksne ryger i arresthuse, fortæller Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Grundlovsforhøret var egentlig sat til klokken 13, men blev udsat, da der skulle indhentes en tolk på grund af en af de sigtedes knapt så gode danskkundskaber. Det blev holdt for lukkede døre, og politiet vil heller ikke sige mere om efterforskningen på nuværende tidspunkt.

- Det skyldes blandt andet, at der er fire gerningsmænd, hvis roller og motiver skal fordeles, samt at deres forklaringer også kan påvirke vidner, siger Martin Bjerregaard.

Drengen og de tre unge mænd befandt sig søndag aften ved 19-tiden i en bil, der kørte ind foran en anden bil på Bredgade i Kalundborg. I den anden bil sad en 18-årig ung mand fra Kalundborg, som blev overfaldet og stukket med en kniv i benet. Vidner så dog episoden og indberettede blandt andet nummerpladen på den bil, de fire varetægtsfængslede kørte, til politiet. De blev anholdt på Fyn kun en time efter episoden var sket.

Lørdag den 1. september blev Kalundborg ramt af en anden voldsom episode, da en 29-årig mand blev skudt på af en endnu ukendt gerningsmand på en crosser, mens han kørte sin bil i området omkring Nørre Allé. Der er dog intet, der tyder på, at episoden er relateret til søndages knivoverfald.

- Alene det, at føreren af bilen er markant ældre end de fire unge, (der blev varetægtsfængslet i går, red.) gør, at vi ikke tror, at der er en sammenhæng, siger Martin Bjerregaard.

arrow Knivstikkeri i Bredgade - Fire i grundlovsforhør
17. september 2018 kl. 10:26 Opdateret: kl. 10:26
arrow Dramatisk knivstikkeri: Fire anholdt på Fyn
17. september 2018 kl. 07:36 Opdateret: kl. 07:36
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk