4. april 2020
Fra tirsdag klokken 12 til og med onsdag klokken 24 vil hal 2 og svømmehallen være lukket, fordi skorstene på varmecentralen foran hallen skal rives ned. Foto: Kalundborg Forsyning
Fra tirsdag klokken 12 til og med onsdag klokken 24 vil hal 2 og svømmehallen være lukket, fordi skorstene på varmecentralen foran hallen skal rives ned. Foto: Kalundborg Forsyning
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire skorstene rives ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire skorstene rives ned
Opdateret 24. februar 2020 kl. 17:43
Kalundborg - 24. februar 2020 kl. 15:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg Svømmehal og hal 2 er lukket tirsdag og onsdag i denne uge. Årsagen er, at Kalundborg Forsyning skal fjerne skorstenene på den kedelstation, som står foran Kalundborg Hallerne.

- Denne nedrivning vil finde sted fra tirsdag klokken 12 til og med onsdag klokken 24, oplyser Cathrine Sinding, Kultur og Fritid i Kalundborg Kommune.

Hal 2 og svømmehallen vil derfor være lukket i samme tidsrum af sikkerhedsmæssige årsager.

På torsdag har Kalundborg Forsyning fortsat afspærret foran Kalundborg Hallerne frem til klokken 15, men der er åbent i hallerne og svømmehallen hele dagen.

Der henvises til indgang F, Munkesøgade, alle dage, oplyser Cathrine Sinding.

Hans Martin Friis Møller fra Kalundborg Forsyning oplyser, at de fire skorstene på varmecentralen har det rigtig dårligt:

- Vores rådgiver har oplyst, at der er en risiko ved storm og vindstød af orkanstyrke, og derfor skal de ned. Afspærringen kommer op fra tirsdag, hvor det ifølge vejrudsigten vil blæse voldsomt, og så skulle det løje af til onsdag, siger han.

ur

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk