31. marts 2020
Peder Skotte fra Peder Skotte Autoriseret Kloakmester & Entreprenør viser en strømpeforing frem. Det er en af de nye services, der er kommet til hos virksomheden inden for de seneste fire år. Perioden har netop kastet en gazelle-kåring af sig. Foto: Claus Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Peder Skotte fra Peder Skotte Autoriseret Kloakmester & Entreprenør viser en strømpeforing frem. Det er en af de nye services, der er kommet til hos virksomheden inden for de seneste fire år. Perioden har netop kastet en gazelle-kåring af sig. Foto: Claus Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fire gazeller i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fire gazeller i Kalundborg
Kalundborg - 11. december 2019 kl. 11:51
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Det er vi meget glade for. Det er selvfølgelig en anerkendelse. Det er rigtig godt.

Det er en tilfreds Peder Skotte, sn.dk fanger onsdag morgen, hvor det blev offentliggjort, at hans virksomhed, Peder Skotte Autoriseret Kloakmester & Entreprenør, er en af årets Gazelle-virksomheder.

Gazelleprisen er dagbladet Børsens efterhånden mangeårige kåring af virksomheder med fart på væksten - deraf navnet. For at blive gazelle skal man blandt andet have haft positiv vækst hvert år i fire regnskabsår i træk, samt mindst have fordoblet omsætningen samlet set over de fire år.

I år er fire virksomheder i kommunen blevet gazeller. Udover Peder Skotte er det Kalundborg-virksomheden Obel Transport, Høng-virksomheden MD Anlæg Sjælland samt virksomheden Faurkilde i Snertinge. Mens det er første gang, at Peder Skotte modtager anerkendelsen, er det for de tre andres vedkommende alle anden gang, at de bliver kåret til gazeller.

- Det betyder, at vi har fat i noget af det rigtige, og at vi har gang i hjulene, siger Peter Obel fra Obel Transport.

Hos Obel kører de med tankbiler, hvilket er et marked i udvikling ifølge indehaveren. Han fortæller desuden, at gazelleprisen også skyldes opkøbet af H & E Sejersen Transport fra Lille Skensved for tre år siden.

Hos MD Anlæg Sjælland glæder indehaver Morten Dyrlund sig over prisen.

- Vi kan mærke, at det giver ekstra opmærksomhed hos kunderne, siger han.

Ifølge ham er tværfaglighed en af årsagerne til virksomhedens succes.

- Vi er ikke en traditionel entreprenørvirksomhed i og med, at vi også laver eksempelvis anlægsgartnerarbejde. Vi adskiller os ved at kunne tilbyde en samlet pakke, og det er vores kunder glade for, siger han.

Faurkilde har ikke ønsket at kommentere kåringen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk