22. januar 2019
Kelly Sandberg og Laila Damsgård har fået de seks store billeder placeret i forretningen og snakker om resultatet over en kop kaffe. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Kelly Sandberg og Laila Damsgård har fået de seks store billeder placeret i forretningen og snakker om resultatet over en kop kaffe. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Finurlig har fået kunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Finurlig har fået kunst
Kalundborg - 17. januar 2018 kl. 21:08
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Laila Damsgaard stod og kiggede på butikken Finurlig i Kalundborg, da hun fik en idé. Den idé er nu resulteret i et samarbejde mellem hende og butikkens indehaver, Kelly Sandberg: - Jeg ville gerne have kunst, billeder, i min forretning, og jeg synes, at Lailas billeder passer rigtig godt sammen med, hvad jeg har i butikken af klassikere, retro og redesign, siger Kelly Sandberg.

Han har også inviteret kunstneren til at komme og male i Finurlig en lørdag, fordi det vil skabe liv.

- Det siger jeg helt klart ja til. Det er en sjov idé, men vi har ikke fastsat en lørdag endnu, siger Laila Damsgaard, der er fra Kalundborg og arbejder på Novo Nordisk.

De udstillede billeder i Finurlig er alle forholdsvist store - fra en meter gange en meter til 1,5 meter gange 1,2, og det er der en grund til:

- Jeg oplever klart størst interesse for billeder i store formater, og det er også dem, jeg bedst kan lide at arbejde i, siger Laila Damsgård.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk