17. oktober 2019
For blot 50 kr. kan man blive den heldige vinder af en rejse til en af verdens ferieperler. PR-foto
For blot 50 kr. kan man blive den heldige vinder af en rejse til en af verdens ferieperler. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Find nøglen til et rejsegavekort på 25.000

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Find nøglen til et rejsegavekort på 25.000
Kalundborg - 20. maj 2019 kl. 07:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nøglen til en dejlig - og næsten helt gratis ferie - findes i bogstaveligste forstand i en af 18 butikker i Kalundborg.

Det er butikkerne i VoresKalundborg, som er i gang med nøglesalget, og de næste uger vil der være fuld fokus på salget af nøgler, hvor man kan vinde et gavebevis på 25.000 kr. til Vitus Rejser.

Nøglerne, der koster 50 kr. stykket, kan købes i Kvickly, føtex, Butik A, Expert, Meny, Brillehuset, Skoringen, Bahne, boesen, Vero Moda, Sjællandske Medier, Punkt 1, Bog & idé, Beauty Sense, Bech Menswear, Swärds Guldsmedie, Damborg og Imerco.

- Der er tre forskellige kufferter, hvor tre forskellige nøgler passer til. Når man har købt en nøgle i en af de nævnte forretninger, kan man efterfølgende afprøve om de passer til en af kufferterne. Kufferterne finder man kioskerne i føtex og Kvickly samt i Brillehuset. Man skal være opmærksom på, at selv om en nøgle ikke passer til låsen i f.eks. kufferten i Kvickly, passer den måske i en af de to andre kufferter i henholdsvis Brillehuset og føtex, fortæller marketingkoordinator Anita Winther, VoresKalundborg.

Finder man en af de tre nøgler, så må man vente til pinselørdag den 8. juni på Solskinspladsen med at få afsløret, hvad man har vundet.

- Og chancerne for at vinde en af præmierne er, set i forhold til mange andre spil og lotterier, ret store med blot 2.000 nøgler, understreger Anita Winther.

De tre kufferter, der er med i konkurrencen, indeholder henholdsvis selve rejsegavekortet mens de to øvrige indeholder gavekort til forskellige medlemsbutikker i VoresKalundborg.

- Nøglerne kan også afprøves på Solskinspladsen 7. juni til kl. 21 og 8. juni til kl. 14. Her vil man også kunne købe nøgler, gør Anita Winther opmærksom på.

Det er kun indholdet af kufferterne, man vinder - altså ikke selv kufferten.

Rejsegavekortet gælder til Vitus Rejser, som har rejsemål i både Afrika, Asien, Europa, og Nordamerika.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk