21. februar 2019
Orfeus Balkan Ensemble spiller musik, der er rodfæstet i traditionen samt i kontakt med nutidens folkemusik. Repertoiret indeholder nye arrangementer af gamle folkesange - og helt nye stykker komponeret af bandets medlemmer.
Orfeus Balkan Ensemble spiller musik, der er rodfæstet i traditionen samt i kontakt med nutidens folkemusik. Repertoiret indeholder nye arrangementer af gamle folkesange - og helt nye stykker komponeret af bandets medlemmer.
Foto: IYI PHOTODANCE
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festlig høstkoncert i Årby Kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festlig høstkoncert i Årby Kirke
Kalundborg - 11. september 2018 kl. 07:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årby Kirke sætter alle sejl til, når høsten skal fejres. Først med overdådigt pyntet kirke til høstgudstjenesten på søndag den 16. september kl. 10 og den efterfølgende kirkefrokost i sognegården, men ikke mindst når man inviterer til høstkoncert tirsdag den 18. september kl. 19.

- Her vil rytmerne bølge og energien smitte alle, som kommer, for vi har inviteret Orfeus Balkan Ensemble, der vil give os en eksotisk smagsprøve på en anden musikkultur. Når den bulgarske folkemusik vil fylde kirken og give alle som kommer en stor, skøn og anderledes musikoplevelse, fortæller sognepræst Helga Tidemann Jensen.

Ensemblet består af to danske og to bulgarske medlemmer og blev dannet i 2014 med et repertoire af folkesange, populære hits, samt egne kompositioner. De er altid på turné og har turneret både i Skandinavien, Serbien og Bulgarien. Og koncerten er en unik mulighed for at opleve den helt særlige »Balkan feel«, den helt særlige stemning den melodiøse og intense folkemusik bærer med sig i sin skattekiste.

I folkemusikkens tegn
Ensemblets leder er Adam Ørvad, virtuos på harmonika, Enis Ahmed behersker det bulgarske strengeinstrument tambura, og Filip Filipov optræder både med den bulgarske tromme tapan, samt på harmonika og synthesizer, bandets sangerinde og vokalist er Anne Eisensee, der med stor kærlighed til genren synger med stor indlevelse og loyalitet mod den bulgarske folkemusiks sjæl. Alt det samles til en forhåbentlig uforglemmelig aften i folkemusikkens tegn, hvor toner og takter vil være eksotiske og særprægede, men også fængende og smukke.

- Hele »balladen« foregår som fortalt i Årby Kirke og koster 50 kr.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk