13. december 2019
Ustadigt vejr har sat aftryk på salget i mad- og ølboderne på Kalundborg Rock?er. Talsmand forventer, at årets ekstra spilledag redder regnskabet. Foto: Per Christensen
Ustadigt vejr har sat aftryk på salget i mad- og ølboderne på Kalundborg Rock?er. Talsmand forventer, at årets ekstra spilledag redder regnskabet. Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festivalregnskab reddes af ekstra spilledag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festivalregnskab reddes af ekstra spilledag
Kalundborg - 12. august 2019 kl. 13:24
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var i silende regn, at festivalgængerne på Kalundborg Rock'er blev lukket ind på pladsen torsdag, og lørdag spidsede de vejrmæssige udfordringer til, da Gisseløre Stadion først blev ramt af et voldsomt skybrud og senere endnu et regnskyl.

Det våde sommervejr har sat aftryk på mad- og ølbodernes salg, der fredag og lørdag ikke kunne måle sig med sidste år. Men takket være den ekstra spilledag torsdag, som festivalen har udvidet med i anledningen af sit 20 års jubilæum, ender regnskabet formentlig med at blive nogenlunde udlignet, lyder det fra talsmand Johnny Elmelund, der endnu ikke har de præcise tal.

- Når vi hurtigt gør mad- og ølboder op, så er det ikke fordi, indtægterne har været prangende. Det er simpelthen vind og vejr, der gør det. Til gengæld bliver vi reddet af, at vi har torsdagen med, som er med til at neutralisere det i forhold til sidste års budget, siger han.

Indtil videre kan han fortælle, at der fredag sidste år blev solgt næsten lige så meget, som der blev solgt både torsdag og fredag i år.

Sidste år endte Kalundborg Rock'er med et overskud på knap 400.000 kroner, et resultat som ifølge talsmanden bliver svært at efterligne i år, selvom der med 6000 billetter er blevet solgt 600 flere end sidste år. Det skyldes blandt andet høje udgifter til musikprogrammet og Menys historisk store festtelt. At festivalen kommer ud med et overskud, er han dog ikke i tvivl om.

Indtjeningen på Kalundborg Rock'er går til de fire moderforeninger: Viskinge Badmintonklub, Kalundborg Badmintonklub, Old SBI Svebølle og Kalundborg Gymnastikforening og Boldklub (KGB), der står bag festivalen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk