18. september 2020
Lørdag kort efter middag skabte et voldsomt skybrud enorme vandpytter på festivalpladsen på Kalundborg Rock?er. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Lørdag kort efter middag skabte et voldsomt skybrud enorme vandpytter på festivalpladsen på Kalundborg Rock?er. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festivalgæster kan få mere regn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festivalgæster kan få mere regn
Kalundborg - 10. august 2019 kl. 15:16
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mange af festivalgængerne på Kalundborg Rock'er blev gennemblødt, da himlen åbnede sig over dem omkring kl. 12.30 lørdag, og et voldsomt skybrud lagde festivalpladsen under vand.

En time efter var nedbøret fra oven standset, men de store mængder vand, havde efterladt enorme vandpytter på store dele af parkerings-området og backstage-indkørslen.

- Det er hårdt; der kom virkelig meget vand. Men vi har da været ud for det, der var værre. Og det skal nok gå. Heldigvis kan underlaget her suge meget vand. Og nu skinner solen jo, lød det fra festival-talsmand Johnny Elmelund.

Det ser dog ud til, at der er risiko for at festivalgængerne bliver gennemblødt igen.

Ifølge vagthavende meteorolog ved DMi Jesper Eriksen, strækker risikomeldingen om skybrud i Kalundborg Kommune sig helt til kl. 17.00.

- Nu var det et historisk skybrud, der ramte, så det mest sandsynlighed er, at I nok bare får nogle almindelige byger med torden. Risikoen for skybrud er lille siger han og tilføjer, at der dog er mulighed for regn og torden resten af de lyse timer lørdag.

- Jeg kan godt garantere dig, at Kalundborg ikke får tørvejr resten af dagen, sagde han omkring kl. 14.30.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk