5. august 2020
Friluftsfolk i tusindvis vil i slutningen af april lægge vejen forbi Danish Outdoor Festival ti blandt andetl snobrød, snitteworkshop og overlevelsestræning. Det  er for første gang festivalen afholdes i Kalundborg Kommune. Foto: Jens Wollesen
Friluftsfolk i tusindvis vil i slutningen af april lægge vejen forbi Danish Outdoor Festival ti blandt andetl snobrød, snitteworkshop og overlevelsestræning. Det er for første gang festivalen afholdes i Kalundborg Kommune. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival med tusindvis af deltagere kommer til Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival med tusindvis af deltagere kommer til Kalundborg
Opdateret 03. marts 2020 kl. 18:16
Kalundborg - 13. februar 2020 kl. 14:53
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I slutningen af april bliver Formidlingscenter Fugledegård centrum for friluftsfolk fra hele verden. Her slår Danish Outdoor Festival nemlig teltene op til en tre-dages event, der forventes at tiltrække mellem 3000 og 5000 deltagere.

- Vi er en friluftsfestival med fokus på at vandre, sove i shelter, lave bål, og hvad der ellers hører sig til friluftslivet, siger Christian Milbo, der er initiativtager til festivalen sammen med to andre.

Gratis at deltage

Det hele løber af stablen den 24.-26. april, og det er gratis at deltage. Man kan overnatte i eget telt, men man kan også prøve at sove i et telt, før man køber det.

- Det er lidt unikt og ikke noget, man kan andre steder i verden. Det gør, at vi kan tiltrække de største producenter i branchen, siger Christian Milbo.

Han regner med en 50-60 stande på festivalen, der løbende har vokset sig større, siden den startede som en lille festival i 2010 i Sorø. Den har også været holdt i Kirke Hyllinge i Lejre Kommune og i Nødebo i Nordsjælland. Det er første gang, den kommer til Kalundborg Kommune.

- Vi har haft en rigtig god dialog med Fugledegård fra starten af. Det er et sted med gode faciliteter - også for kano og kajak, hvilket er vigtigt for os, siger Christian Milbo.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk