23. januar 2019
Tina Heltborg fra Sejerø Camping står igen i spidsen for Sejerø Festival. Strandbaren Smugglers? Inn, som i fordums tid var et hønsehus, vil igen være åben, og her kan gæsterne nyde solnedgangen med et glas vin eller en god whisky med en fed cigar.  Foto: Søren Kloster Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Tina Heltborg fra Sejerø Camping står igen i spidsen for Sejerø Festival. Strandbaren Smugglers? Inn, som i fordums tid var et hønsehus, vil igen være åben, og her kan gæsterne nyde solnedgangen med et glas vin eller en god whisky med en fed cigar. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festival har sænket priserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festival har sænket priserne
Opdateret 14. juni 2018 kl. 15:36
Kalundborg - 13. juni 2018 kl. 07:01
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år genopstod Sejerø Festival med Tina Heltborg fra Sejerø Camping som arrangør, efter festivalen havde ligget stille et par år.

Nu er sommeren igen over os, og 26. til 28. juli går det atter løs på den idylliske bondegård Marbjerg ved Gniben.

Her vil omkring 100 musikere og upcoming bands stå klar på både den indendørs scene i laden og på scenen under åben himmel og berige publikum med stemningsfulde oplevelser inden for mange forskellige genrer, blandt andet jazz, elektronisk, folk, blues og psykedelisk rock.

- Vi er meget bedre forberedt i år, hvor vi har styr på musikere og alt det andet i langt bedre tid end sidste år. Da havde vi svært ved at få fat i bands med så kort varsel.

- I år har vi simplethen været nødt til at sige nej til nogle af dem, som gerne ville over at spille hos os, fortæller Tina Heltborg.

Sidste år var vejret ikke ligefrem med arrangørerne, og man var nødt til at sløjfe den udendørs scene på grund af regn.

- Så vi har rykket det hele en uge frem og krydser fingre for, at det gode sommervejr holder, så sommerhusgæsterne har lyst til at kigge forbi, siger arrangøren, som også har sænket priserne for at lokke endnu flere til end de omkring 200, der sidste år gæstede festivalen.

- Vi har sat priserne et godt stykke ned, så nu kan man få tre dages lækker musik og fed atmosfære for hundrede kroner - og så følger der endda en teltplads med, siger Tina Heltborg.

En dagsbillet kan købes for en halvtredser, og så kan man blandt meget andet se frem til pladeaktuelle The Royal Air Force, stodderblues fra Blue Rose Down og psykedelisk rock fra gruppen Psyko Sæd.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk